Saturday, April 9, 2011

Aura Maharaja Lawak

Wuah!!! malamni lawak sangat!!! apa yang lawak??? huhuhu... maharaja lawak astro lah yang baru bersiaran kejap tadi, pergh!!! setelah memasuki minggu yang kedua, apa yang krole lihat para perserta rancangan ini seperti kehabisan idea untuk melawak terutamanya pelawak-pelawak yang baru lahir daripada program raja lawak baru-baru ini, tak tahulah kenapa jadi macam tu??? mungkin disebabkan tekanan daripada senior-senior mereka kot yang keseluruhannya berjaya menghiburkan para penonton yang datang pada malamni. tahniah krole ucapkan~ terutamanya kepada kumpulan jozan dan jambu yang krole tengok sememangnya menghiburkan!!! ala~ senang kata, pecah perutlah tengok telatah diaorang!!! kepada yang kurang berjaya pada malam ini terutamanya kumpulan wai. tak tahulah nak kata macam mana mmm... memang tak jadilah lawak diaorang malamni kecewa sangat tengok, mungkin disebabkan yang lain ni masih baru lagi dan kurang berpengalaman kot~ kena pula platform kali ini levelnya lebih tinggi.

Dimana penonton mahukan lebih dari mereka semua dan sesuatu yang baru... seperti apa yang dibawa oleh kumpulan jambu dan jozan tadi, aik!!! asyik diaorang je krole puji ahaks~ bukan apa memang terhiburlah!!! korang tengok tak tadi??? hah!!! lawak kan??? tapi last tadi kesian pula krole tengok kepada 5 perserta yang bakal tersingkir minggu hadapan??? tapi walau siapa pun yang bakal terkeluar mereka tetap terbaik!!! kerana untuk sampai ke level ni krole rasa bukannya senang... kalau krolelah~ pergh!!! rasanya audition raja lawak pun tak lepaslah huhuhu... lepas ni kena langgan channel astro mustikalah nampaknya, kerana mulai minggu hadapan maharaja lawak hanya boleh ditonton melalui channel mustika adus~ wuah!!! kenapa???



p/s : maharaja lawak da best!!!

6 Komen:

blog-tips-kurus said...

masih belum tergerak untuk menontonnya.. :-)

eRza farEeha said...

wahh..best gak maharaja lawak ni..hehe

ika puk puk said...

nk mintak tolong... :(

krole said...

tips=huhuhu...lawak tu wak..rugi kalo x tngok~

krole said...

erza=mmg best wak!!!ngeee~

krole said...

ika=mnta tulung???pe dia wak..ce cete~