Monday, April 4, 2011

Tak Dapat Terbang

Adus hari ini krole minta maaf kepada semua kerana buat masa ini krole tak dapat nak terbang-terbang keblog anda diatas faktor kerja uwahhh!!! mulai hari esok jabatan krole akan membuat rombakan platun secara menyeluruh perghh!!! sibuk sangat hari ini... kejap lagi kena masuk kerja lagi... banyak kertas kerja belum siap adus~ untuk penyerahan tugas kepada kakitangan-kakitangan yang bakal mengantikan tempat tugas kita orang, dan risau juga krole kalau dimasukkan ke platun-platun yang tak best ahaks~ ada juga ke platun tak best??? huhuhu bab tu krole malas nak ulas lebih panjang~ yang kerja macam krole ni mesti tahu kan??? ohya~ kepada member-member semua yang sudi singgah ke teratak krole ni~ terima kasih krole ucapkan dan jangan lupa tinggalkan jejak ye, malamni krole akan balas kesemuanya~ ABP semalam bestkan???

ABP boleh dikatakan antara yang terbaiklah!!! krole tengok, dengan persembahan yang memukau mata dan pengacaranya yang menghiburkan... hu!!! memang tak boring tengok, enjoy sangat.




p/s : terbang2 ksni lagi~

16 Komen:

c-tea said...

betul...best abp semalam

sarah mohamad said...

tak tengok pun abp semalam. hiks.

M a W a D D a H said...

ingatkan sape td yg nak terbang..rupenyer krole...hhehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga awak dpt platun yg best ye..

░♥si lampu neon♥░ said...

all the best kat tempat kerja yer =)

eRza farEeha said...

wahh..krole da bzy skrg ye..hehe

.:|kamaryeah|:. said...

kt tggu krole terbang ke blog kt k~
all d best at work~

bunga said...

cayokkk2...

krole said...

c-tea=huhuhu thanks wak`

krole said...

sarah=wuahh nape wak???busyke??

krole said...

adah=huhuhu besa r wak..trademark tu ngee~

krole said...

LM=wuahhh!!thanks wak..krole indu sgt ngan wak~

krole said...

neaon=thanks...wuahh!!!lme x nmpk~

krole said...

erza=huhuu xdak r busy sgt wak..td je ngee~

krole said...

kamaryeah=wuahh!!!thanks2~

krole said...

bunga=wuahh!!!sei sei~