Monday, April 25, 2011

Segmen Blog Saya

Yah!!! yah!!! mari rapat!!! hehehe... krole bukan nak jual barang ya??? rasanya lama juga krole tak buat segmen didalam blog ni kan??? so hari ini dengan bangganya krole akan melancarkan sebuah segmen untuk korang semua!!! iaitu "segmen blog saya" dimana korang hanya perlu membuat entri berkenaan blog anda!!! ups!!! sabar-sabar bagi yang hendak menyertai segmen dari krole ni ahaks~ adakah yang nak join??? sebelum krole terangkan bagaimana hendak menyertai segmen ini krole nak bagitahu apa yang korang akan dapat dalam menyertai segmen krole ini ok, korang akan dapat sebuah kereta myvi ahaks~ gurau je ngeee. ok, sekiranya krole rasa entri korang itu paling kreatif krole berjanji akan mempromote link dan entri anda didalam blog ini tapi!!! hanya seorang saja, nak kata traffic krole blog krole ni tinggi tak daklah tinggi sangat tapi rasanya boleh juga membantu sikit sebanyak untuk meningkatkan traffic blog anda~ so apa tunggu lagi jom join ramai-ramai!!! huhuu... untuk mengetahui cara-cara hendak menyertai segmen ni sila baca kat bawah ni ya.

tajuk :
-"segmen blog saya dari krole"
*buat entri secara kreatif berkenaan blog anda, kenapa orang ramai perlu singgah ke blog anda??? cerita pasal diri korang ke??? atau apa-apa saja yang boleh menarik minat orang ramai tentang blog anda~ senang cerita kira segmen ini bertujuan untuk mempromote blog korang sendiri dimata dunia.

syarat-syarat :
-copy banner diatas dan letakkan didalam entri korang.
-tidak perlu tag member-member, tapi kalau nak tag pun tak salah.
-tidak perlu follow krole, tapi kalau nak follow pun apa salahnya.
-apa siap entri yang korang buat sila tinggalkan link korang tu kat ruangan komen entri ini ok~
-ok itu je... hehehe~
-segmen ini akan ditutup pada 26/04/2011 iaitu esok tepat jam 6 petang ok.


p/s : harap2 ada yang join ahaks~

30 Komen:

Norhayati Rostam said...

Mestila ada.
Kawan krole yang sorang ni tak nak lepas peluang punya.
Sabar eh.
pikir ayat.
haha.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

http://miza-zairi.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya.html

Noh Kodiang said...

http://nohisme.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-dari-krole.html

Maya said...

http://akuchumeyll.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-dari-krole.html

Norhayati Rostam said...

Dah siap tapi kul 11 nanti baru publish.hee~

E-ra paSha said...

e-ra join ye..jemput singgah..

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-dari-krole.html

KAHINATA said...

http://scorpembargo.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-dari-krole.html

Zura said...

krole buat segmen lg...

Cute MuM said...

salam kenal..

Cute Mum join segmen yer..

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-dari-krole.html

TQ

Norhayati Rostam said...

Sila-sila jenguk ya.
wee~
http://cahayamylife.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya.html

Bulan said...

nak join arap2 sempat la ye.nk fikir ayat lu nie

_be yourself_ said...

http://hummairah93.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya.html

done it ! kamsa hamnida :)

sarah mohamad said...

nak joiiiiiin! hiks

GeminiGurlz said...

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-dari-krole.html

krole said...

cahayamylife=ok2 dipersilakan ngee~

krole said...

LM=pergh!!! thanks wak..org pertama!!!

krole said...

noh=thanks noh...huhuhu~

krole said...

maya=tq sudi join~~

krole said...

cahayamylife=oraitz wak..nnt krole tngok~

krole said...

e-ra=thanks wak, hargai sgt~~~~

krole said...

kahinata=thanks sudi join~

krole said...

zura=huhuu kalo mnt join r zura~~~

krole said...

cute mum=salam kenal jgk..thanks sudi join~~

krole said...

cahayamylife=serang!!!ngeee~~~

krole said...

kamsa hamnida=wuah!!! tq sudi join ngee~

krole said...

bulan=huhuhu amat dialu-alukn nhee~

krole said...

sarah mohamad=wuah!!! join r wak!!!

krole said...

gemini gurl=tq sudi join wak..serang dia!!!

forever love said...

atq dah join.. tapi atq combine 2 dalam satu entry.. maaf ye..

http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/04/my-lifes-story-blog-first-giveaway.html

Salim Harmanain said...

dah join last minute..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-dari-krole.html