Monday, April 11, 2011

Perasaan Tension

Aduh... aduh!!! tensionnya!!! wuah!!! kenapa tension ni krole??? begini ceritanya~ dari pagi tadi krole nak update blog tapi tak dapatlah!!! tak tahu kenapa tapi krole tak boleh nak login akaun blogger krole, dan setelah beberapa juta kali mencuba tadi akhirnya krole putus asa dan membawa kesedihan ini kekatil, sekali tengah krole melayan kesedihan dan ketensionan krole tiba-tiba krole rasa persekitaraan krole semakin gelap??? wuah!!! rupa-rupanya krole terlelap ups!!! terlebih sudah~ maklumlah kalau korang semua masih ingat krole kan kerja malam minggu ni... so tidur disiang hari adalah rutin biasa krole bila minggu kerja malam... sedihkan??? bukan apa saja nak cover balik tidur yang tak cukup... kenapa ya krole tak dapat nak login akaun blogger krole tadi??? krole harap tak daklah apa-apa yang serius kan??? harap-harap esok taklah jadi begini lagi, betul-betul menghilangkan mood o0o0o0!!! tapi krole krole terharu... masih ada member-member yang sudi menjenguk blog krole ni walaupun tak berupdate lagi thanks guys and gurlz.

ok, malas nak cerita panjang... krole nak bersiap pergi kerja malam ni... mmmm~ nak masak lagi uwah!!! maklumlah krole masih bujang lagi so kena masaklah sendiri... aik!!! macam promote diri lak??? ahaks~ jangan salah faham ya~ ngeee... ini cuma keluhan seorang teruna yang kesepian pergh!!! ayat tu!!!



p/s : masak... masak...

10 Komen:

Nobita Sensei said...

sweet giler pandai masak.

missSenget said...

krole..masak lebih sikit...


hahahhaa...nanti nget bole join..

shiela latif said...

ekeke..ingatkan apa lah tadi :)

i am S!L4H.. said...

hehe pkcik krole mesti tdo siang lame kan. haha. phm2.
owh arap2 x de ape2 la blog pkcik nih.

syufaa said...

awakkkk! pejamm mataaa!!



.
.
.
.
.....
.
.
.
.
.

http://psychedelicacufa.blogspot.com/2011/04/updated-pemenang-giveaway-bcsh.html

.
.
.
.
.
.
.
.


^_^

krole said...

nobita sensei=huhuhu xdakla terer sgt bro ngee~

krole said...

miss senget=huhuhu krole on je wak..jom~

krole said...

sheila latif=huhuh sje bat suspen ngee~

krole said...

silah=alhamdulillah..stakat ni okai je~

krole said...

syufa=wuahh!!!thanks wak!!!yeahh!!!