Tuesday, April 26, 2011

Kisah Tentang Hotel

Sebelum krole memulakan entri pada hari ini ingin krole mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang dah join segmen dari krole, entri korang semuanya best-best!!! so, bagi sesiapa yang berminat nak join sila tengok entri kat bawah tu je~ sempat lagi ni!!! ngeee... ok-ok berbalik kepada topik hari ini HOTEL??? hmm... korang ingat tak perkara pertama yang korang buat bila check in disesebuah hotel??? hah!!! tak ingat!!! (dia tanya dia jawap) krole tak tahu korang perasaan atau tidak tapi kalau krolelah check ini kemana-mana hotel perkara pertama yang krole buat adalah check segala barang-barang yang ada kat dalam bilik sehinggalah kebilik mandi~ huhuhu... sama tak??? lepas tu mesti terus pergi ke tilam untuk baring??? hehehe gurau je, terus lompat-lompat atas tilam ngeee~ sama tak??? ok yang seterusnya bila krole keluar dari bilik tak pernah sekali pun krole off TV, air cond dan lampu huhuhu sama tak??? kemudian nak tahu apa yang krole buat??? tapi yang ni jaranglah krole buat cuma bila datang gila-gila tu komfirm terlaksana!!! nak tahu apa? huhuhu menyepahkan bilik dengan sedaya upaya ahaks~ nak tahu lagi? ok-ok.

Perkara terakhir dan krole rasa ramai yang buat adalah sewaktu hendak check out dari mana-mana hotel pun, krole akan mengambil paket gula, serbuk minuman 3 in 1, sabun, tuala, selipar, kalau boleh TV pun nak ambil ahaks~ atas alasan kita dah bayar!!! huhuhu sama tak???


p/s : hrp2 pengurus hotel tak terbaca ni~ngeee...

18 Komen:

forever love said...

tak sama.. hihi.. atq kalo kuar hotel.. still tutup lampu semua tue.. nak balik kemas sikit2.. paket 3 in 1 tue yela amk.. yg lain takde la.. huhu

Miss b said...

aku x amek paket2 tu sbb aku dah habiskan dlu dlm blik

bahahaha

sengat said...

hahaha aku suke kebas tisu...... wat koleksi.... :p

Halimatun Sa'adiah said...

malu kot kaloo wat sepah dlm bilik hotel..
nant romm service pengsan tgk bilik org pompuan mcm tu...pnah kot bju kecik kne kemas ngn dorunk dpan mate..da la mamat kachak,malu diriku...
ahaaksss

jaya jr said...

aritu terkena..dicas minum air dalam peti ais walopon tak minum.tak usik pon..kuang asam punye hotel..haha

Bulan said...

nakal tol krole nie ye...huhuhu

snowthenraibow said...

huhu . best kew . hehe .

nasri said...

hahaha.. klo g palace golden horses, aku ske berendam dlm tmpt mandi dia.. giler best.. bathtub siap spa.. mmg smpai ptg ak sorg berendam..hha! lepas tu lak cm biase la.. brg2 dlm blik air kebas bwk blik.. gula2, coklat, kropok sume bedal.. nasib baik tv lcd die xle cabut.. hahaha!

krole said...

atiq=huhu beknye atiq ngee~

krole said...

Miss b=huuu!!!dasyat!!!

krole said...

sengat=ngee~same r bro..tp krole kebas smua ahaks~

krole said...

matun=huhu pengalaman menarik tu wak~

krole said...

JJ=pergh!!! nape jd gtu ek???huhuhu~

krole said...

bulan=huhu kadang2 je wak~ngee

krole said...

snow=mmg best ngee~

krole said...

nasri=xpe bro..jnji kte dah bayar kan???huhuhu~

ANIS HJ SUKARTI said...

hahaha.. thumbs up!! saya pun buat benda yg sama jugak! kita serupa!!!

ANIS HJ SUKARTI said...

hahaha.. thumbs up!! saya pun buat benda yg sama jugak! kita serupa!!!