Friday, April 29, 2011

Perkahwinan Putera William

Seperti cerita dongeng dulu kala~ mmm... memang tiada yang mustahil dalam hidup ini, siapa sangka seorang wanita dari keturunan orang kebanyakkan boleh berkahwin dengan seorang putera raja dan akhirnya bergelar seorang puteri. Wanita tersebut yang krole katakan adalah Kate Middleton yang telah selamat berkahwin dengan pasangannya putera william pada hari ini~ putera william ini merupakan seorang putera dari United Kingdom dan berada ditempat kedua di dalam susunan perwarisan takhta United Kingdom dan 15 lagi negara yang berada di dalam kerajaan komanwel, pergh!!! dahsyat betullah dia ni!!! inilah kuasa cinta ahaks~ krole mula-mula memang tak ambil peduli pasal cerita ini, terima kasih krole ucapkan kepada member-member semua yang update pasal cerita ini!!! memang menarik dan unik untuk dikongsikan bersama~ huh!!! ada juga ya putera raja yang tidak memandang pada pangkat, harta dan darjat dalam memilih pasangan hidupnya. Boleh kata perkahwinan mereka ni dapat liputan diseluruh dunia pergh!!! memang best~

Ini merupakan gambar dimana putera william menyarungkan cincin di jari Kate Middleton~ huh!!! romatiknya~ weiii...!!! krole kontrol sikit hehehe~ apa-apa pun tahniah kepada pasangan mempelai chee~ macamlah diaorang baca blog krole ni, argh!!! lantaklah nak ucap juga~ Tahniah!!!


p/s : tam..tam..tam..tammmm~

10 Komen:

Shana said...

si akak catherine middleton aka kate middleton tu memang chantek orangnya. putera william pon hensem.

bak kata orang,
same cantik sama padan.

~ariFFin~ said...

ada jugak orang cina yang meniru gaya perkahwinan ini...orang china memang pandai meniru...besss

~ariFFin~ said...
This comment has been removed by the author.
~ariFFin~ said...
This comment has been removed by the author.
krole said...

shana=huhu tau xpe wak..mmg secocok~

krole said...

ariffin=wuahh ade ke bro...ade link dia tak???

sarah mohamad said...

dah la kate ni humble je orangnya :) tahniah pada mereka.

krole said...

sarah=huhuhu tahniah kepada kedua mempelai ngee~

Anonymous said...

beshnyerrrrrr........
nk cr putera raja gk la....

krole said...

ANONYMOUS=huhuhu cari jgn x cari~