Thursday, April 21, 2011

Werewolf Dari Bangladesh

Pergh!!! siapa sangkakan??? pelakon ini yang pada mulanya hanya berlakon sebagai watak tambahan tetapi boleh menyaingi populariti pelakon-pelakon utama negara seperti farid kamil dan banyak lagilah!!! (sebenarnya tak tahu~), beliau yang krole kata adalah pelakon Syed Mohamad Asri atau lebih dikenali sebagai usop wilcha!!! huhuhu mesti kenalkan??? kalau tak kenal tak tahulah krole nak kata macam mana ahaks~ krole balik kerja je tadi terus krole online macam biasa, terbang-terbang ke blog member-member mencari idea untuk entri krole yang seterusnya~ sekali krole terjumpa cerita ini pergh!!! terkejut krole, rupa-rupanya abang Mamat Khalid telah menjalankan operasi barunya iaitu pembikinan filem bagi mengetengahkan watak usop wilcha yang semakin popular dikalangan masyarakat kita, tengok sajalah pengaruh watak ini kepada masyarakat??? sampaikan dialog usop wilcha ini didalam filem HKLBR menjadi ikut-ikutan seperti trend pula~ ahaks~ so abang Mamat Khalid telah merancang untuk membuat filem barunya dimana usop wilcha ini akan dijadikan sebagai watak utama, nak tahu apa tajuknya??? "Usop Wilcha Dalam Werewolf Dari Bangladesh".

Hehehe... mesti lawakkan??? yang bestnya lagi Zizan raja lawak juga akan berlakon dalam filem ini iaitu sebagai werewolf dari bangladesh, ahaks mesti lawak punyalah!!! dan krole harap filem ni akan membawa lebih ramai pelakon-pelakon lawak yang berbakat seperti johan, nabil, siful apek dan banyak lagilah!!!



p/s : tak sabar nak tngok ceta ni~

15 Komen:

shah said...

ada filem yg lagi baru ker..
masyuk usop kita nie..
hehehe..

dina darwina said...

mcm best jerw...heehehe

nusha said...

wah2..bestnya nmpk..

p/s: lame xtau kbar krolezone..sihatke??makin bz ea..

Itu Aku said...

kita bako je
sapa setuju sila angkat tgn cam sy...heheh

Itu Aku said...

kita bako je
sapa setuju sila angkat tgn cam sy...heheh

eRza farEeha said...

wahh..best2..ada zizan..hhihi

krole said...

shah=tu r bro..rezki dia kan??hee~

krole said...

dina=huhhu tau xpe wak~

krole said...

nusha=huhuhu xdak r busy sgt wak ngee~

krole said...

ituaku=kito bako!!!ngee~

krole said...

erza=huhu tau xpe wak..ni yg x sabaq nak tngok ni~

mayaHS said...

mesti best nye cite 2..xsabar nk tengok

krole said...

mayaHS=mmg terbaik lah!!!hehehe~

NAY said...

tak sangka... dia pulak lagi glemer dari hantu kak Limah sendiri..haha..

krole said...

nay=huhhu sal mmg lawak pon~tu yg orang suke ahaks~