Sunday, April 24, 2011

Seperti Bangladesh

Gambar diatas merupakan diantara latihan yang dilakukan oleh tentera udara bagi mengekalkan stamina anggota-anggotanya??? huhuhu percaya tak??? ngeee~ krole gurau je, disebabkan semalam internet kat rumah krole buat hal sehingga membuatkan ownernya bengang sebengang-bengangnya, so idea untuk buat entri semuanya hilang heee~ nasiblah hari ini krole dapat online tapi baru dapat update petang ni kerana dimana semuanya bercuti pada hari ini krole pula terpaksa masuk kerja huh!!! memang tercabar mental hari ini, terasa diri krole ni seperti bangla~ ups!!! rasanya bangla pun cuti hari ini kan??? bertebaran dikota raya, shoping sana shoping sini!!! apalah nasib, tapi krole harap anda semua dapat menikmati hari minggu ini dengan gembiranya ya~ krole pula nak lepak rumah je, letih kerja tadi... balik kerja pula basah kuyup ditimpa hujan alhamdulillah, nasiblah dah boleh online kalau tak tension tahap cipan o0o0o0!!! kenapalah sekarangni kerap sangat masalah internet kat kawasan krole ni???

Huhuhu gambar ni memang krole tak boleh blah ngeee~ kalaulah tentera kita macamni??? hehehe~ komfirm orang tak takut!!! senang je nak lari hahaha!!! apa-apa pun motif entri ini adalah untuk mengucapkan happy weekend kepada semua??? krole nak layan diri dulu ya tata~



p/s : merapu je en3~

13 Komen:

jaya jr said...

selamat berhujung minggu krole..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

masalah tenet ke wak?patutlah awak jarah dtg jln2 komen lg kat blog saya..hehe

cIk JanNah said...

ala saya pon dok umah jer arini..buhsan, huk3

Itu Aku said...

ujan lebat ptg ni
nk jalan2 pon payah
dok umah je la...
selamat internet stabil
hehhehe

Itu Aku said...

ujan lebat ptg ni
nk jalan2 pon payah
dok umah je la...
selamat internet stabil
hehhehe

Itu Aku said...
This comment has been removed by the author.
Halimatun Sa'adiah said...

lme x singgah krole..
maken penuh domo die...

krole said...

JJ=hhuhu selamat berhujung mnggu jgk~

krole said...

LM=sori ye wak..atas segala kesulitan~

krole said...

cik jannah=huhuhu sekali same da~

krole said...

itu aku=huhuhu jeleznye krole..tenet kat tmpt krole ok da~tp slow

krole said...

siapakah dikau wahai komen delete~ngee

krole said...

matun=ahaks..sal krole kan mnt domo ngee~