Wednesday, April 20, 2011

Kunjungi "Me And Entertainment"

Siapa yang nak hiburan??? mesti ramaikan??? huhu kalau begitu korang amat digalakkan untuk mengunjungi blog blogger sayanakhiburan ni!!! kenapa??? sebelum krole menjawap persoalan ini terlebih dahulu krole ingin mengucapkan jutaan tidak terhingga kepada penyokong-penyokong tegar blog krole yang buruk ini sejak dari mula lagi, siapa sangkakan??? sangka apa??? cuba korang semua scroll kat bawah, hehehe... krolezone fans telah bertambah seramai 2000 orang blogger!!! nak krole ulangi tak??? huhu tak payahlah kan??? krole harap korang semua akan sentiasa menyokong blog krole dari masa ke semasa dan sekiranya korang ada apa-apa pendapat atau kritikan membina terhadap blog krole ni amat dialu-alukan ya~ ok berbalik kepada topik kita sebenarnya krole nak kenalkan kepada korang semua krolezone fans yang ke-2000 iaitu blogger sayanakhiburan, blognya adalah seperti diatas dan sekiranya korang semua ingin berkenalan dengan beliau sila klik sini ya~ kerana bagi krole rugi kalau tak singgah sana, pasal banyak entri-entri yang menarik dikongsikan disana serta bagi mereka yang minat untuk muat turun movie-movie ni kat sana pun boleh~ so apa tunggu lagi jangan buang masa jom kita serang ramai-ramai!!!.

Sebelum itu krole nak ucapkan terima kasih tidak terhingga kepada blogger sayanakhiburan ni kerana sudi follow blog krole ni ya~ dan krole harap persahabatan kita selepas ini akan menjadi erat dan insyallah sekiranya ada rezeki boleh berjumpa dialam nyata~ amin... krole akan sentiasa doakan agar member-member krole akan mengecapi kejayaan dalam tiap apa yang mereka lakukan dan harap korang semua juga akan terus menyokong krole, marilah kita bersama-sama mengejar kejayaan!!!



p/s : bestnye!!!







10 Komen:

Anitafasha said...

Tahniah2.. =)
Jom terjah blog itu..

Bulan said...

tahniah.dah 2000.ehee

nasri said...

dh kire otai dah nie msuk 2k.. haha..

Nurul Najwa Kornain Official Blogspot said...

wahhh, btw i follow u ya :)

sayanakhiburan said...

thanks tuan rumah!

krole said...

anitafasha=huhuh jom2 kte serang ramai2!!!

krole said...

bulan=wah!!!thanks wak~

krole said...

nasri=huhuhu lom g bro..manyak g nak kne blaja ni..krole still dak hingusan~

krole said...

nurulnajwa=thanks wak~izinkn krole follow wak lik yer~

krole said...

sayanakhiburan=krole yg ptot ucapkn thanks kat bro..moga persahabatan kta akn berkekalan~