Friday, April 1, 2011

Cinta Dalam Facebook

Selalunya orang ramai kata cinta didalam laman web adalah permainan semata-mata terutama dilaman sosial facebook yang amat terkenal penggunaannya didalam negara kita... tapi itu orang ramai katalah kan??? tapi malam ini krole ada cerita best nak dikongsikan dengan korang semua~ perkara ini berlaku keatas member krole kat kajang ni, beliau ni lebih kurang macam krole lah katakan~ minat sangat laman sosial ni... facebookkah??? twetterkah??? myspacekah??? boleh kata semua dia joinlah!!! so nak dijadikan cerita beliau secara tak sengaja telah berkenalan dengan seorang gadis comel yang tak pernah beliau kenal sebelum ini dilaman facebook tersebut, kadang-kadang tu krole tengok kemaruk juga budak ni... kerana kadang-kadang tu beliau chat dengan awek tu sampai jam 1-2AM~ risau juga krole bila tengok beliau macam tu, bukan apa takut beliau dipergunakan atau dipermainkan oleh awek tersebut, so krole sentiasa nasihat kalau bercinta dalam internet ni jangan mengharap sangat.

Tapi setelah beberapa bulan (rasanya kot)~ krole pun tak sangka... kawan krole tadi telah bertunang dengan jayanya ahaks~ cuba korang teka siapa tunang beliau??? hah!!! betul!!! awek tadi yang dia kenal dilaman facebook tu!!! heee~ terkejut krole pada mulanya bercampur pelik sikit heee~ tapi inilah namanya jodohkan??? tak kira dimana atau siapa??? kalau itulah jodoh anda insyallah akan bersatu jua~ sekarangni krole tengok beliau dijangkiti penyakit angau perghhh!!! memang dasyat betul lah penyakit ni... penawarnya hanya satu iaitu kahwin... so kahwin cepat-cepat ya~ ngeeee...



p/s : mne jodoh krole ni??? ahaks~

13 Komen:

caliph shuriken said...

nsib baik kwn krole tu.. smoga dia kwen cpat, hukk...

latest en3: hayabusa di taman sakura

♥ Ana Joe ♥ said...

kalau dah jodoh tu xkemana jugakk kan..semua dah ditetapkan Allah.

Halimatun Sa'adiah said...

cik nget la orgnye....
kn masing2 da stuju..

shida saje said...

hihi..bila angau kne kawen eh krole..gtu shida pun da kne kawen la ni da angau nih hahha..lalallala~

blog-tips-kurus said...

Insya Allah, ade jodoh.. :-)

cik panadol said...

serik ngan cinta cyber ni....

krole said...

caliph=huhu tu r..jodoh dia kan?ngeee~

krole said...

anajoe=tol2..krole stuju~ngeee

krole said...

halimatun=wuahh!!kantoi~

krole said...

shida=wuahh sapa lelaki bertuah tu~jeles ni ahaks

krole said...

tips=huhu insyallah~amin...

krole said...

cik panadol=wuahh cam ade pngalaman je ni..ce cete~

sarah mohamad said...

dah jodoh diorang. happy for them. yg jenis nak khianat orang pun ada jugak. memasing atas diri sendiri. hiks