Saturday, April 16, 2011

Berubah Wajah Lagi

Wuah!!! pening betul kepala krole hari ini??? nak tahu kenapa??? heee~ balik dari kerja je tadi tiba-tiba dapat idea pula untuk blog krole~ kalau krole ni bila idea dah datang komfirm jari-jemari akan mula gatal mengedit gambar dan mengedit koding-koding yang ada kat blog krole ahaks~ huh!!! pening tengok code diawal pagi, dengan bertemankan kopi O dan lagu Daus-kenapa hehehe krole berhempas pulas menjelajah ruangan HTML yang amat memeningkan kepala krole ni, krole bukannya kelam-kabut cuma takut idea tu hilang~ biasalah manusia kan pelupa??? so kalau idea sudah mari krole tak akan buang masa terus on my lovely lappy dan buat apa yang patut, pergh!!! satu jam setengah juga krole sibuk mengedit tadi, tapi bila tengok hasilnya wuah!!! cantik pula kan??? heheheh~ cantik tak??? hah!!! tak cantik (aik!!! dia jawap sendiri pula) tak apalah janji bagi krole cantik ahaks~ terasa segala kepeningan tadi berbaloi juga. harap korang tak bosan ya dengan blog krole, mana taknya asyik ubah wajah je kan??? ngeee~

Tapi sebenarnya krole berbuat begini adalah untuk kebaikkan bersama juga, kerana apabila krole mengubah wajah blog ni sebenarnya krole mendapat teguran daripada member-member blogger yang prihatin~ krole hormat teguran mereka, dan krole cuba buat yang terbaik berdasarkan teguran-teguran yang diberi... thanks you all... hidup blogger!!!



p/s : suka ngan wajah baru ni~ korang???

18 Komen:

syufaa said...

hehehe jeles btol laaa..edit cantek pulak tuhhh!

encHIx laNDax said...

nice header bro =)

daus -kenapa? kenapa??hahah

http://www.dunialandax.com/2011/04/elections-in-sarawak.html

c-tea said...

wah..cantik..cantik

chuu said...

krole., nape dok dalam paper bag tuh :P

anamizu said...

comelnye header baru krole ^^
cik ana pun baru tukar header ^^

caliph shuriken said...

nice header baru ni ^^

latest en3: cara kesan laman web palsu

Far8 budak baik said...

jeles disini hahaha

krole said...

syufaa=wuahh!!tolke???thanks wak~

krole said...

landax=huhuh thanks bro~

krole said...

c-tea=thanks ct

krole said...

chuu=huhuuh sje bg nmpk misteri skit ngee~

krole said...

anamizu=wuahh!!thanks ana..krole da tngok..pergh!!!ana punye header g cute~

krole said...

caliph=ahaks~thanks caliph~

krole said...

Far8 budak baik=huhhu thanks2 ngee~

sarah mohamad said...

krole yg ni cantik! hiks

krole said...

sarah=wuahh!!thanks wak~ngeee

Norhayati Rostam said...

Suka!
Hitam ni dah nice dah wak

hana said...

bagus2..sy pun xde header yg menarik.huhu