Saturday, April 30, 2011

Maharaja Lawak Minggu 5

Wuah!!! minggu ini persembahan para perserta maharaja lawak memang tidak mengecewakan para penonton, hehehe... memang lawak terutamanya persembahan daripada Jozan, Sepah, Nabil dan Jambu. krole memang tak boleh blah tengok persembahan diaorangni setiap minggu mesti ada je idea-idea baru dari mereka~ beginilah sepatutnya kualiti yang harus ditunjukkan oleh kesemua perserta barulah orang semangat nak undi ngee~ kan??? kan??? tapi minggu ini krole sekali lagi melihat seorang perserta yang best tersingkir daripada arena maharaja lawak ni~ perserta tersebut yang krole kata adalah jihan iaitu satu-satunya perserta wanita didalam pertandingan ini~ bagi krole Jihan ni taklah teruk sangat seperti Amir, ups~ i'am sorry~ eee!!! kalau bandingkan kedua-dua ni krole mesti pilih Jihan tapi apa nak dikata mungkin bukan rezeki dia kan??? harap-haraplah perserta kegemaran krole tak keluar~ hah!!! tak tahu siapa perserta kegemaran krole??? hehehe Jozanlah!!! ngeee~ ohya??? sebelum krole terlupa kepada member-member yang tidak mempunyai pakej astro mustika ataupun langsung tidak ada astro dirumah heee~ korang masih boleh lihat persembahan mereka semalam disini. jom kita layan~

Klik pada link untuk menonton persembahan daripada merek~
-Jozan.
-Jambu.
-Sepah.
-Nabil.

* yang lain-lain tu korang cari sendiri ya hehehe~ ada kat sana tu...



p/s : ngeee~

8 Komen:

jaya jr said...

semalam tak tengok maharajalawak sebab gi tengok bola kat stadium..hehe

Izbeta Shyah said...

amir ni tak out out gak. ishhh, dah lah merosak rancangan dengan lawak tak best nyer tu, dah lah buat lawak hanya orang kelantan/terengganu je paham, hadoi, nak malawak pon buang lah dulu loghat dia. bagi 1 malaysia paham. tak paham aku kenapa dia tak out out, ramai betul orang negeri dia yang mengundi dia untuk mempertahankan dia dalam maharajalawak tu. aishh, orang kelantan ni main bomoh ehh.? AHAHAHA, emosi pulak aku.! hehe :p

Scya LollitA said...

semua dah makin matang buat lawak . amir pun da nampak perubaha dia even tak setanding dengan pelawak lain . sekurg2nya dia sentiasa mencuba kan .


jambu jambu jambu ! hoyeahhh

krole said...

JJ=huhuhu... xpe2..le tngok sini ahaks~

krole said...

izbeta=huhu x tau r..mngkn tol2 dia ni ada pminat kan??? sapa tau hee~

krole said...

scya=tol2..krole stuju ngan wak..tp amir lom g le msok dlm prtandingan yg level camni~

xcyber said...

x sempat nk tngok smalam
akn tonton di youtube

krole said...

xcyber=huhu tngok bro..rugi x tngok~