Monday, March 21, 2011

Buffered Earning dari Nuffnang(12)

Wuahhh!!! rasanya lama juga krole tak update cerita berkenaan encik nuffnang dalam blog ni ahaks~ tapi hari ini krole ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada encik nuffnang kerana sudi memberikan peluang sekali lagi kepada krole untuk mengiklankan iklan BE didalam blog ni yeahhh!!! tapi baru krole perasaan kebanyakkan BE yang krole dapat semuanya daripada syarikat Digi perghhh!!! memang pemurahlah Digi ni~ dan untuk pengetahuan Digi... krole selama ini hanya mengunakan khidmat talian daripada anda sahaja(huhuhu~saja nak bagitahu), kot-kot boleh jadi duta Digi lepas ini ahaks~ angan-angan je lebih!!! korang semua pun mesti ramai yang dapat BE baru-baru ni kan??? perghhh!!! kadang-kadang tu memang jeles sangat bila tengok member-member semua ada yang da dapat BE sampai 20x+++ tapi best juga kalau kita ambil dari segi positif benda ini boleh dijadikan sebagai pembakar semangat untuk lebih maju lagi dimasa akan datang~ tapi persaingan itu biarlah sihat ye~

Lihatlah dunia!!! huhuhu saja nak tunjuk BE krole ni~ ada satu je setakat ni...tapi nilainya tak payah nak sembanglah!!! ribu riban!!!... huhuhu taklah gurau je... bolehlah cukup-cukup makan ahaks, ok bagi mengelakkan krole merapu lebih banyak...jom BW ramai-ramai yeahhh!!!



p/s : best2~

36 Komen:

Siti Safiyyah said...

jelesnyeeeeeeeeeeeee... ss tak dapat pon BE. dah lame giler tak dapat. :( papepon tahniah eh krole..;)


psstt : Kahwin semasa belajar : Pendapat korang?

::Budak Degil:: said...

wah..tahniah ye!...

CahayaCintaIlahi said...

tahniah krole.. nanti blnje cci ek ;)

Umie Nadhirah said...

gilaaa.. banyaknyer ....huhuhu ~___~



BERJAYA hanya dengan RM10
http://www.ganda10.com/?id=Umie92

shereena said...

congrats~

syufaa said...

wahh..murah rzki ni namenye..hehehe.. :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah wak...tp jeles.hihi

aDisH.sHidA said...

tahniah krole...dr budk gemuk chubby comey

Ellen said...

Betul tu..kena fikir positif ja...lagipula bukan sebab utama pun napa nak buat blog kan...hehe

Zura said...

betul krole..iklan digi senang untuk jd BE...

josrevalution said...

aku bila lagi...huhuhu...folo u fren..folo me to yer..

Aris Catatan si Boy said...

This is my first visit... visit back bro... ^^

http://arissugianto.blogspot.com/2011/03/supermoon-amazing-image.html

eRza farEeha said...

wahh..tahniah krole!

Ezay Hadry said...

best nye dapat BE lagi..ezay punya dah jadi ME dah :(

Amalina Ali said...

wahhh.. tahniah krole. :)

.:|kamaryeah|:. said...

wow~
cemburu butanya kt~
kt da lame sgtx dpt be dr nuffnang~

Nazim Nasri said...

boleh share share sket rezeki hehehe

krole said...

siti=thanks siti hihihi~

krole said...

budak degil=hihihi tq2 ngeee~

krole said...

Cci=insyallah wak~hihihihi

krole said...

umie=heee mne de sikit je ngeee~

krole said...

sherena=tq2 wak~ngeee

krole said...

syufaa=wuahh!!thanks syufaa krole hargai sgt~

krole said...

LM=hihihi...jeles jgn x jeles wak ngeee~

krole said...

adish.shida=hihhihi...da nmpk muke shida~ngeee

krole said...

ellen=ya~!!!amat tepat ellen~ngeee

krole said...

zura=wuahh!!!msti zura pon besa dpt dr digi kan???

krole said...

josrevalution=okeys~akn difollow segera!!!hiiii~

krole said...

aris=wahhh!!!baik2...krole akn bls~

krole said...

erza=wuahhh!!thanks erza..hihihi..hepy ni~

krole said...

ezay=wuahhh msti manyak kan???

krole said...

Amalina=thanks wak ngeee

krole said...

kamaryeah=hihihi same r wak..krole pon bru je dpt..ngeee~

krole said...

nazim=kalo byk pe slhnye kan???ngeee~

Nizam said...

wah,best2,,, hehee

krole said...

nizam=mmg best pon bro heee~