Saturday, March 5, 2011

CahayaMyLife: Kontest Entry Menarik

Sebelum krole memulakan bicara pada tengahari ini, krole nak bagitahu kat semua... baru kejap tadi krole makan pizza ahaks~ saja bagi korang jeles, hehehe jeles tak???ok,entri ini bertujuan untuk mempromote kontest daripada member krole iaitu blogger norhayati rostam iaitu owner kepada blog "cahayamylife"... tu~blog beliau kat atas tu, surf guna ipad lagi heeee~ ok,kontest ini bertujuan untuk mengupdate bloglist didalam blog beliau yang setelah lama belum lagi terupdate, dan melalui pemantauan krole keatas kontest ini...mmmm~ teramat senanglah... hehehe syarat-syarat yang diletakkan untuk menyertai kontest ini juga tidaklah terlalu susah, anda hanya perlu membuat entri yang menarik dan mempunyai pesanan/ pengajaran untuk tatapan bersama, bukan itu sahaja hehehe belum habis lagi!!! penganjur juga akan menyediakan hadiah yang belum diketahui lagi apakah benda tersebut??? mmm... kira hadiah misterilah ni~ mesti ramai nak join kan??? hehehe tapi penyertaan belum dibuka lagi, harap semua bersabar ya, krole tahu anda semua pengarang yang terbaik!!!.

Jika anda berminat ingin mengetahui dengan lebih lanjut dengan kontest ini sila klik sini... dan sekiranya anda kurang memahami dengan kontest tersebut sila rujuk penganjur iaitu blogger cahayamylife, jangan malu-malu dengan beliau kerana bagi krole beliau merupakan antara insan yang paling nice krole pernah kenal didalam dunia berbloggingni. dan krole juga nak beritahu kepada semua bahawa beliau memerlukan sponsor untuk menjayakan kontest yang berprestij ni, harap member-member dapat tolong ya~ kerana melalui apa yang dinyatakan oleh beliau, beliau berharap dapat sponsor buku/novel. jadi mana member-member yang kaki buku/novel kalau berminat nak jadi sponsor silalah memberitahu beliau dengan kadar segera.




p/s : menarik kontest ni,tak sabar nak join~

12 Komen:

Norhayati Rostam said...

Wah!!
Suka gambar tu.
Nice2.

Yati pun tak sabar nak tengok tema apa menjadi pilihan Krole nanti.
huhu.

Thanks a lot!

Norhayati Rostam said...

Yang bestnye, wan kawan kita si wan hazel tu, sudi nak sponsor banner contest.
Bestnya dapat kawan macam korang ni.
:D

toyolkiut said...

menarik tu..

iza said...

As salam..
Krole join ke?
kalau join, gud luck ye..

.:|kamaryeah|:. said...

wow~!!
nice tue~

krole said...

Norhayati Rostam=hehehe..kalo suke..amik r gambaq tu wak..krole bat khas tok wak ngeee...wuahhh!!tolke ni..tnggu~

krole said...

Norhayati=wuahhh!!!bestnye...!!!sifu krole tu~

Norhayati Rostam said...

Tapi Krole rasa sempat ke sebulan tu bila berada di pihak peserta kan.
Rasa2nya sebulan tu tempoh yang singkat ke ngam2.
Nak tambah tempoh lagi ke eh.
Sebab nak kena konpemkan cepat ni.
Wan nak details.

krole said...

TK=wuahhh!!!sabar ye~lom bka g hehehe

krole said...

iza=eh???lom g wak~ngeee

krole said...

kamaryeah=hehehe yeahhh!!!

krole said...

norhayati rostam=krole rse r wak..sbulan tu kre ok da~percaya r~