Sunday, March 27, 2011

Rumah Baru Krole

Akhirnya setelah berhempas pulas berjuang semalam akhirnya krole dapat menyiapkan rumah baru untuk krole ahaks~ perghhh!!! memang pening o0o0o0 tambah-tambah lagi dah lama tak tengok koding-koding ni... naik juling mata krole~ tapi atas berkat dan sokongan daripada rakan-rakan semua krole gagahi juga dan melepasi segala rintangan yang datang, cheee~ macam cerita orang pergi berperang je~ padahal duduk dalam bilik je ngeee. krole harap rumah baru krole ini dapat diterima oleh member-member semua, bukan apa krole ni memang dah lama nak buat rumah warna hitam ni, cuma tak dak idea dan masa, kebetulan semalam idea tiba-tiba datang, so krole malas nak buang masa~ sory juga ya semalam kurang BW dengan semua, tapi hari ini jom balas dendam BW sampai lebam!!! yeahhh~ ohya sedar tak sedar dah tengaharilah~ korang semua dah makankah??? hah!!! belum??? wahhh!!! kenapa makan lambat ni??? tak takut perut tu masuk angin ke??? hehehe saja merapu kejap :p

thanks juga kepada yang sudi mengikuti perkembangan blog krole dari masa ke semasa~ dan kepada krolezone fans semua, sekiranya krole belum follow anda balik, sila nyatakan diruangan komen ya~ bagi memudahkan krole follow anda balik dalam kadar segera ok~ yeahh!!! bukan apa, kadang-kadang tu bila krole balik dari kerja tengok-tengok krolezone fans dah bertambah, tapi link tak dak... bagi yang ada tu bolehlah krole follow, tapi kebanyakkannya tak dak~ so tolong ya~


p/s : bau baru o0o0o0~

32 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ermmmm wanginyer umah baru~~~ ambi pure ye wak.saya potong riben masuk ye?hihi.

.: iEyLa :. said...

ermm..kne langkah msuk kaki kanan ni...hehe...welcome to ur new home..hehe

Belalang Hijau said...

ok ok penuhkan ruang tamu cepat...

sila sila...dah nak start doa selamat

:-)

.:|kamaryeah|:. said...

wah wah~
bismillah masok umah baru nie~

hee~

kpah k-poh said...

tak kan akak duk kat dapur jer...tak aci ler...nak jugak ambik gambar rumah baru ni...

Eyka said...

comeyy la krole~ suke!XD

MyRa QuEeN said...

Wow!!..nk masuk2!!...lme x sembang2 krole busy ke??

kiz said...

bilik satu..huhu..ada kosong lagi tak..

i am S!L4H.. said...

haha. mesti pakcik krole kerut2 n sampai juling2 tgok koding. hahah. tp cin la hasil nye~~

sarah mohamad said...

nak masuk kaki kanan ni. nak lepak dekat rumah baru krole lah. hihi

Ezay Hadry said...

nice2 rumah baru krole ni..usaha krole berbaloi tu..

Zalin said...

wahh..mantap bro!!! =)

mommylavender said...

itam tu kan menawan..umah baru krol menawan le tu...jemput2 makan chepah kite sponsor kenduri umah baru krol~hee

MyRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-contest-alin-marlini.html

ditag

krole said...

LM=wang org pertama komen dlm umah bru krole yeahhh!!!

krole said...

iEyla=hihih tq wak..msuk r~

krole said...

belalang=ngeee...jom2 hihihi

krole said...

kamaryeah=ngeee..msuk r wak hihiih~

krole said...

kpah=hihihi jom r amik gmbaq reramai kak heee~

krole said...

eyka=hehehe thanks eyka..pasan tak ade domo kat header tu heee~

krole said...

MQ=huhuhu msuk r wak..x r..ok je~

krole said...

kiz=hihihi tok kiz msti ade pnye~

krole said...

silah=huhuhu thanks silah...mmg pon smpi naik juling tngok koding~

krole said...

sarah=wuahhh!!thanks wak..mai r slalu hihii~

krole said...

ezay=wuahh thanks bro yeahh!!!

krole said...

zalin=wuahhh!!thanks bro~

krole said...

momylavender=wuahhh thanks wak...siap suponor lagi hihihi~

krole said...

MQ=wuahhh tq wak~

i am S!L4H.. said...

hehehh. uncle, silap taip tu. cun sebenanye. cin plak dah. dushhh diri sendiri

Zura said...

waaaaaaah..ganasnye header atas tue...

miss epa said...

umah baru ni nmpak rock la!hahaha :)

Rumah Dijual said...

keren rumah baru krole ni ?