Monday, March 28, 2011

Semalam Yang Menyakitkan Jiwa

Huishhhh~ dasyat betullah tajuk tu!!! hehehe... ok-ok ni krole nak cerita sikit berkenaan kesulitan yang krole hadapi semalam, dalam jam 9:00pm begitu seperti biasa krole akan menghidupkan lappy kesayangan untuk menjenguk blog kesayangan krole heeee~ tapi malang memang tidak mengeluarkan bau, CBOX krole ada masalah!!! (padan muka ko krole~) sekali Error dah~ so disini krole nak beritahu kepada semua yang meninggalkan jejak semalam, bukan krole tak nak balas jejak korang cuma atas masalah diatas tu je krole tak dapat nak berBW... krole nak buat entri semalam tapi tak tahu macam mana akaun blogger krole tak dapat nak login semalam adus~ cuak juga krole memikirkan masalah ini pada mulanya, so krole mengambil keputusan untuk mengoffkan lappy kesayangan dan berharap masalah ini akan pergi dengan sendirinya~ dan alhamdulillah pagi ini dah ok, yeahhh!!! kalaulah krole ni seorang programer perghh!!! kalau ada masalah macam ni senang je nak setel kan?

Tapi apakan daya krole tak belajar tinggi macam korang, so bagi krole dapat membuat blog ni adalah perkara yang amat mengkagumkan diri krole, bermain dengan koding-koding perghh!!! tak sangka betul~ hihihi... kesimpulannya disini, korang yang masih belajar tu belajarlah rajin-rajin insyallah usaha korang selama ini pasti akan mebuah hasil~ aik!!! macam keluar topik je ni??? ngeee~



p/s : keja ptg arini uwahhh!!!

16 Komen:

M a W a D D a H said...

itu lar..masa adah nak tinggal jejak, jadi camtu lah...huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sekarang dah ok...takpe lah wak dugaan.saya ni.dah la dashboard kosong..bloglist saya yg 3 tu kunci ilang kot?tak leh buka.so ada 15 blog je yg terkini updated saya leh bw..huhu.lg sedih.

sarah mohamad said...

kenapa jadik macam tu krole ? ada juga shoutmix saya keluar error macam cakap kita dah kena banned apa tah.

O'gosh said...

x penah lak kene..tapi jem gak kepala if tetiba kene macam tu....nasib baik dah ok kan...

Abang Stalker said...

abg pun kne cmtu..bengang btl..pastu g cbox blk,sign in then main2 dgn setting. :D try la.

Belalang Hijau said...

cbox ngantuk x? ngee

i am S!L4H.. said...

sila pon pnah kne. refresh byk2 kali. ngeee

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog Aku Sebutir Pasir kalau berminat nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

krole said...

adah=mslh script kot~

krole said...

LM=jgn susah wak..nnt krole tngokkn tok wak ye~

krole said...

sarah=tak r wak..x dak hal r..script mslh kot time tu~

krole said...

o'gosh=huhuhu tu r..nasib2~

krole said...

abg stalker=akn dicoba hehehe~thanks bro

krole said...

belalang=trlebih mam obat kot ngeee~

krole said...

silah=wuahh senasib ngan pakcik r ni~ngeee

krole said...

jhazkitaro=wuahhh menarik!!!