Saturday, March 19, 2011

Bersihkan Rumah

Wuahhhh!!! letihnya~ aik??? apa yang letih??? dari pagi tadi aktiviti krole adalah membersihkan rumah kita orang yang semakin semak~ hihihi... maklumlah rumah orang bujangkan??? main lempar sana-sini... walaupun letih tetapi bila dah siap perghhh!!! memang berbaloi, kalaulah rumah krole selalu bersih dan kemas seperti ini... tengok domo kat atas tu??? hihihi... dia pun semangat bersihkan rumah seperti krole ahaks~ lagipun kebersihan ni kan penting??? bagi mengelak anasir-anasir luar daripada berkampung kat rumah kita contohnya seperti nyamuk, lalat, jentik-jentik, tikus, dan banyak lagilah!!! ohya... semalam terima kasih krole ucapkan kepada member-member blogger yang menyambut kepulangan krole~ ahaks.... menyambut kat mana??? hihihi bukan kat airport ya!!! tapi kat blog, perghhh!!! terharu sekejap krole~ apa tak nya, ramai o0o0o0 wish kepulangan krole semalam(you all are terbaik!!!), hanya doa dan traffic je krole boleh balas jasa korang tu ahaks~

Rasanya sampai sini saja krole berceloteh tengahari ini...kerana nak balas jejak member-member yang terbaik!!! so jom BW ramai-ramai yeahhh!!!



p/s : hadus penatnya!!!

14 Komen:

Arm_mj said...

yeay sama!! jom kmas2 haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jom tolong saya kemas umah lak

.:|kamaryeah|:. said...

wahh~!!!
mai sini pulak la cuci umah mar~
hee~
gurau jer~
slmt kembali pulang krole~!!

Nizam said...

rehat dulu krole...baru BW laju-laju... hehehe

miss epa said...

selamat berkemas la krole.ngeee~ :)

krole said...

Arm_mj=hihhihi same ke???ngeee jom

krole said...

LM=wuahhh!!jauh tu wak!!!ngeee...

krole said...

kamaryeah=wuahh!!!tq wak..krole hargai sgt~

krole said...

nizam=thanks zam yeahh!!!

krole said...

miss epa=huhuhu...thanks wak..bersih da umah~

sarah mohamad said...

rajin nye krole ni. calon pilihan menantu keee ? hihi

krole said...

sarah mohamad=hahaha~bole ke wak???ngeee~malu r

i am S!L4H.. said...

suruh domo tolong2 erh. kalo domo wat konfem bersih......ke?
hahhaa

krole said...

silah=hiihihihi...kalo suro domo..smpi taun dpan x bersih punye ngeee~sal dia manja hihihi~