Saturday, March 26, 2011

Nak Tukar Template

Semakin hari krole tengok semakin membosankan layout yang krole gunakan buat masa sekarangni, tapi rasanya layout ini adalah yang kedua terlama yang krole gunakan selepas layout krole yang pertama~ rasanya member-member yang mengenali krole sejak dari awalnya masih ingat tak layout krole macam mana??? hah!!! tak ingat~ ok-ok krole ingatkan korang, kan dulu krole gunakan layout ala-ala gothic gitu, warna hitam semuanya~ ngeee... tapi atas nasihat daripada redmummy pada waktu itu, krole ubah template krole kepada warna yang lebih cerah dan happening~ tapi sekarangni terasa rindu pula krole nak gunakan layout warna hitam, dan sejak dari petang tadi krole cuba mengedit template baru untuk blog krole, tapi perghh!!! lama tak tengok koding ni pening juga mula-mula, pusing-pusing kepala krole hihihi, by the way krole nak bagitahu template yang krole buat dah 80% siap, tak lama lagi bolehlah guna, tapi kali ini krole buat simple-simple je, malas nak buat lebih-lebih... nanti blog berat pula~ hehehe... tak sabar pula rasanya nak siapkan~

Kalau tak mengantuk awal malam ni...mungkin krole nak siapkanlah hari ini, excited lebih ni~ semakin krole edit, semakin cantik pula krole tengok(hehehe..perasan dia ni),korang suka warna hitamkah??? kalau suka, nantikan layout baru krole ye~ yeahh!!!



p/s : huh...huh...letih otak~

16 Komen:

ain revival said...

wahhh..nak tukar template ek..nak tukar ugak tapi leceh laa...
fening - fening maen dengan coding2 segala nie..

.:|kamaryeah|:. said...

wow~
dah nk berwajah baru ye~
nice2~
can't wait lah krole~

i am S!L4H.. said...

oh nk tuka erh? x saba nk tgok perubahan. heee

.: iEyLa :. said...

huhu..xsabar ni...
krole rajin t leyh wat tuk ieyla plak..hehe

Zalin said...

aku x sabar nak tengok wajah baru blog ko..ehehe.. =)

Cik Yana said...

Cik Yana pun tengah carik idea nak tukar baju belog. Dah boring dah tengok warna same tiap2 ari. hahhaha~

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

missSenget said...

krole..buatkn utk senget sekali..hahahha

krole said...

ain revival=huhuhu krole pon poning o0o0o0~

krole said...

kamaryeah=hahaha x cantek pon wak~

krole said...

silah=wuahh!!ramainye x sabaq nak tngok ni ngeee~

krole said...

iEyla=ngeee..xdak hal r~

krole said...

zalin=thanks bro..for da suport~

krole said...

cik yana=huhuh...tau xpe wak ngee~

krole said...

miss senget=ngee..xdak hal r ngeee~

fikirlah said...

http://tidakkahterfikir.blogspot.com/

sarah mohamad said...

template dah bertukar. simple but nice lah krole :)