Thursday, March 24, 2011

Ceritera Kahwin

Kahwin atau dalam bahasa orang putihnya married~ wuahh!!! kalau sembang pasal kahwin ni perghhh!!! memang bestla!!! hah!!! apa yang best??? jawapannya adalah dapat makan free...!!! yeahhh!!! hihihi... semalam krole tak sempat nak update blog ni, uhu~ sedih sangat... bukan apa semalam krole menhadiri majlis perkahwinan 2 orang member krole, seorang melangsungkan majlis perkahwinannya didewan serbaguna penjara, dan seorang lagi dikajang perdana, perghhh!!! memang puas makan nasi minyak semalam hihihi~ tapi bila tengok member-member krole ramai dah kahwin terasa sunyi pula~ hihihi mana taknya sunyi, dulu boleh lepak malam ramai-ramai tapi bila dah kahwin susah dah nak lepak macam tu lagi, maklumlah dah ada tanggungjawap ngeee~ memang terasa o0o0!!! tengok domo kat atas tu??? hah!!! domo pun dah kahwin!!! sampai hati domo wuahhh!!! kau curang!!! ups terlebih sudah.

apa-apa pun disini krole ingin mengucapkan tahniah kepada member-member krole semalam yang kahwin (nazri dan amran) harap korang bahagia sampai keanak cucu...hihihi, macamlah dorang baca blog ni ahaks... bukan apa rasanya ramai staff penjara tak tahu krole ada blog, bukan krole malu nak beritahu cuma rasanya biarlah diaorang tahu sendiri kan??? baru best ahaks...



p/s : oh mama..saya mau kawin~

16 Komen:

M a W a D D a H said...

bila turn krole lak nie...nak rasa gak nasi minyak krole...hehe

CiK QiQi said...

ahahhaa..stuju ngn mawaddah..ble lak glrn krole..xsbr nk p ni..ehehhe

Ezay Hadry said...

domo pun dah..krole pulak??
hahaha nak makan nasi minyak..domo pun mengidam!!

Menang 4 tiket movie Hikayat Merong Mahawangsa

Siti Safiyyah said...

kepak2 kebom2..;p congrats kat kawan krole..;)


psstt : Remaja dan Sayang??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wak bila pulak...saya nak mkn nasi minyak awak lak.cumil lah domo tu.hadiahkan saya wak~~

Cik Moon said...

pe lg krole.. kawen ler.. nnt kawen, jemput cikmoon arr..

krole said...

adah=huhuh lme g kot ngeee~

krole said...

cik qiqi=wuahh!!smngt nmpk~ahaks...lom ade jodoh r wak~

krole said...

ezay=tu r domo curang!!!hihihi...wuahh!!bro mnta tiket satu hihihi~

krole said...

siti=thanks..nnt krole smpikn~

krole said...

LM=xdak hal..hihihi..nnt krole belikn ye~

krole said...

cik moon=insyallah kalo de jodoh..tak krole lpe hihihi~

nadzirah aqilah said...

lorrr.. ingatkan krole yang nak tunjuk jemputan kawen.. ngeh3...

gurau je.. (^__^)

missSenget said...

krole...bila nak datang umah?? ahaks.. :p

i am S!L4H.. said...

pkcik krole ble agak2 nk kwin? heee
nti jemput mmber blogger x? ngeee

Iza said...

As salam..
Agak2 mama ada baca tak?
boleh dia tau anak terunanya pun nak kawin jgk...hehe..

Peria Goreng | Teratak Usang