Thursday, March 3, 2011

"psstt..psstt...eyka domo buat bloglist la!!:)"

yahhh!!!seperti yang dijanjikan~balik dari kerja je terus on lappy dan memerah otak untuk join bloglist blogger eyka domo(sambil breakfast ni~),ahhh!!!terujanya krole!!!apa taknya krole memang dah lama kenal dengan Eyka Domo ni~orangnya sweet sangat dan kita orang mempunyai minat yang sama iaitu tak lain dan tak bukan "we love domo!!!!" ahaks~kalau krole tak cakap pun rasanya korang semua perasaan kot,tengok kat blog dia je...penuh dengan domo hehehe~cute miut je krole tengok...macam ownernya juga ahaks,jangan marah ye wak~saja nak gurau-gurau dengan wak pagi-pagi ni...lagipun krole teringin sangat nak jadi sebahagian daripada blog awak~(uikkk!!!)...mmmm...i mean nak ada dalam bloglist awak???adus macam mana nak terangkan ni ek???ahhh!!!buat-buat paham sajalah!!!ngeee~korang semua tak nak joinke???rugi o0o0o0???lagipun syarat-syarat yang ditetapkan untuk join bloglist ini tersangatlah mudah dan sempoi gitu,kalau korang semua tak percaya cuba klik sini.

ahhh!!!cutenya banner tu~!!!suka sangat-sangat!!!buat sendiri ke wak???nice work!!!so kalian semua apa tunggu lagi,jomlah join bloglist Eyka Domo ni ramai-ramai yeahhh!!!jangan sampai terlepas peluang keemasaan ni nanti menyesal pula~hehehe...



p/s : harap2 menang~

20 Komen:

♥ Ana Joe ♥ said...

macam best je nih...ngeh3

anajoe leyh join tak? tehee :p

♥ Ana Joe ♥ said...
This comment has been removed by the author.
Eyka said...

wah2~ suke! suke! suke gmbar atas 2..!~ hehe..kite serupa..hee:)

suke entri ni:)
secara otomatik krole masuk bloglist eyka!! yeyyee!:)

tak la..ade budak tlong design utk eyka..cntik kan awak..kalau awak nak jgk..eyka boleh tnye owner pembuat domo 2..hehe:)

lagi skli mecasih krole sudi join!:)

CahayaCintaIlahi said...

wah..
besh2..
ni dpt geng domo la ni huhu ;)

nadzirah aqilah said...

bila domo fan bertemu beginilah jadinya.. hehehe..

nice!!!

krole said...

Anajoe=wuahhh!!amat dialu2kn ngeee~

krole said...

siapakah dikau???wahai komen yg didelete~

krole said...

eyka=ahhhh!!!betulke ni awak!!!!yeahhh!!!!tq2 so much!!!

krole said...

Cci=hehehe..nak join ke wak???ngeee~

krole said...

nadzirah=huhhuhu smestinye wak!!!wak kan domo fan jgk ngeee~

Zalin said...

wahh..rajin krole join bloglist..peminat fanatik domo ye?

good luck krole..

Belog Bulan Purnama said...

dua2 fanatik domo nih^^

M a W a D D a H said...

domo dah macam krole...

krole dah macam domo...kekekeke

M a W a D D a H said...

p/s: jom la join contest blog adah..:)

caliph shuriken said...

uikks.. raksasa kecik tu ada sayap, hukk...

latest en3: ~ viva barca ~

krole said...

zalin=ahaks..tau xpe ngee~

krole said...

belog bulan purnama=ahaks...ye~!!!

krole said...

adah=huhuu tq wak ngeee~

krole said...

adah=wuahh!!kontest pe wak~???

krole said...

caliph=hukhuk...supaya le terbang ngan krole ngeee~