Tuesday, March 1, 2011

Benci Dengan Virus

Akibat bermandikan hujan pagi tadi...hidung krole ni asik mengeluarkan mukus je~macam tak pandai habis,walaupun krole dah buang beberapa kali(euwwww),hehehe kata happy tadi~dalam happy-happy tu rupanya Allah berikan ujian kepada krole.Walaupun selsema~krole alami perkara yang best tadi sewaktu pergi ke klinik untuk membuat pemeriksaan,nak tahu apa dia???krole kena puji dengan doktor tau!!!ngeee...begini ceritanya~lepas doktor tu cek je keadaan krole yang hanya mengalami selsema ni,doktor tersebut menawarkan krole emce untuk hari ini,dalam hati ini happy juga...tapi bila krole fikir balik,sekarangni kan awal tahun lagi??takkan nak ada rekod emce dah???so krole tolak tawaran doktor tersebut dan menyatakan bahawa krole masih mampu untuk pergi kerja malam ni(shif malam),perghhh!!!doktor tu puji krole,dia kata selalu kalau staff kerajaan dapat emce ni tak pernah sekali pun menolak,so dia puji dengan sikap krole~ahaks

Apa lak entri krole tengah hari ni,memuji diri sediri nanti riak pula orang kata~tapi itulah sebenarnya yang krole alami kejap tadi,ngeeee~bukan apa buat kalau betul krole tak mampu,krole pasti akan terima emce tu,tapi ni masih sihat lagi,dah Allah berikan keupayaan buat apa nak pura-pura tak mampu,betul tak???ohye korang dah makan ke???makan pe???mesti sedapkan???minta sikit boleh???krole belum makan lagilah,uwahhh!!!



p/s : haaachuuuuu!!!jau2 skit..kang terjangkit lak~

30 Komen:

c-tea said...

ct blom makan lagi..hehe...krole..tahu x camane nak upload gif file yang gerak2 masuk blog??

n4dh!3r4 said...

krole~
moga cepat sembuh ya! makan nasik byk2 plus rajin makan ubat tau. =)

M a W a D D a H said...

adah baru pas makan...sedap...nah nasi putih dan xde lauk sebab lauk da habis...hihiih...

p/s: kena duk jauh2 sket sbb krole ade virus bahaya...hehe

sicKo^ said...

semoga cepat baik yek.. makan panadol soluble banyak2.. :p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

minum madu tau...moga cpt sembuh

sadiatul said...

makan ais banyak2...
hehee
bila negatif + negatif = positif...
so bole cepat sembuh...hehee
(ajaran sesat)

caliph shuriken said...

smoga cpat sembuh krole..
gud tolak MC.. ujung tahun amik bru best kn, hikk..

latest en3: ~ the law of attraction ~

nadzirah aqilah said...

hachuuuuu..!!! opss!! terjangkit.. hehehe...

moga cepat sembuh krole.. take care ya!!

contoh pekerja berdedikasi nie.. memang patut diberi pujian.. terbaekkk~~

Norhayati Rostam said...

Krole!!!!!!!!!!!!!!!
Lamanya tak sembang.
Tapi dah selesema pulak.
Main hujan lagi.
Syafakallah.

Budu Masin said...

haha...ingat azmi lagi tak??
jalan2 sini setelah lama tak menyinggah

♥ Ana Joe ♥ said...

tula main hujan lagi...xp syokk kan?
hehehe...semoga cepat sembuh! =)

krole said...

c-tea=huhuuhu rasanya upload cam besa je wak~

krole said...

nadhirah=huhuhuu...okeys xdak hal r~

krole said...

mawaddah=wuahhh!!smpai hati ngeee~

krole said...

sicko=huhuhu bek!!!

krole said...

LM=adus nak cari mane tu wak??ngeee

krole said...

sadiatul=ngeee...ajaran sesat dsna~

krole said...

caliph=itulh yg terbekkk!!!ngeee~

krole said...

nadzirah=ngeee..mne de..mls nak amik je wak hehehe~adoiii!!!terjangkit ke wak~

krole said...

cahayamylife=ahaks ye wak..tp xdak r truk sgt~

krole said...

azmi=xkn krole lpe bro..serius~msih igt g~

krole said...

Ana joe=huhuu bkn men ujan wak...ditimpa ujan ngeee~

Norhayati Rostam said...

Wah..
pakai nama cahayamylife gitu.
haha.
Tak teruk pun kena makan ubat tau.

.: iEyLa :. said...

alolo..krole xsehat ek??
get well soon..mkn ubat tau..

anamizu said...

krole tak sehat ke??
mkn ubat tau..
jgn minum ais k ;)
get well soon ^^

sarah mohamad said...

Minum air suam banyak2 krole. pastu makan ubat. teehee.

semoga krole cepat2 sihat.

krole said...

anamizu=thanks...krole okai je..xdak truk sgt~thanks

krole said...

iEyla=wuahh!!thanks wak..ngeee~

krole said...

cahaymylife=ngeee..sal krole mmg xkn lpekn mmber2 krole~ngeee

krole said...

sarah mohamad=thanks wak~