Friday, September 3, 2010

Balik Kampung!!!

Assalamualaikum dan salam ramadhan kepada semua blogger2...ini mungkin entri terakhir dari krole buat masa ini,bukan krole hendak berhenti berblogging...tapi start esok krole balik kampung dah(yeahhhhh!!!)sampai 15september ni,agaknya dah 2 tahun krole tak balik(uwahhhh!!!)macam manalah kat kampung ni???silap2 dah ada "fly over" dah kat kampung krole(hehehe),krole tak tahu lagi nak kata apa,pasal dalam kepala krole sekarangni asik teringatkan kampung jew,adus~buat kerja pun tak fokus,ngeeee...so apa2 pun krole ingin berpesan disini kepada member2 blogger yang balik kampung tidak kiralah menaikki kereta sendiri atau menaiki bas,berhati2lah dijalan raya ya,bukan apa pasal sekarangni memang musim kemalangan al-maklumlah musim perayaan kan...


oleh itu,walaupun terlampau awal lagi...krole ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir & batin kepada korank semua,andai sekiranya semasa berblogging ni krole ada terkasar bahasa atau apa2 pun yag membuatkan korank terkecil hati,ampun maaf krole pohon...disini krole ingin menyatakan bahawa krole syukur sangat mengenali korank semua,tengoklah nanti dikampung camna ya~kalau krole rajin,krole pergi r mana2 CC kat pekan kampung krole tu untuk berBW(tp x janji tau,heeee),harap korank masih sudi jenguk2 blog krole yer...akhir kata dari krole,wuahhhhh!!!(eh???bukanlah!!!)...assalamualaikum dan salam ramadhan.


p/s : doakan keselamatan krole pergi dan balik yer....

22 Komen:

ejum said...

wah..best ooo balik kg..nanti balik smenanjung jgn lupa bawak ole2 dari sane.hehe

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

krole said...

ejum=hehehe mmg best pon...insyallah kalo de rezeki yer...sal krole lik raya ni...x to r ade kdai buka ker x heee...

yebbit + . + said...

hati2 drive blikk krole. hepii raye.!!

yebbit + . + said...

hati2 drive blikk krole. hepii raye.!!

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe, selamat jenguk kg yg dh lama x dijenguk :P smg selamat segalanya.... Aminnn

kay shafiQ said...

Slamat blk and slamat hari raya

krole said...

yebbit=wuahhh tq2x wak...tp krole nek flight r heee...

krole said...

qistyna=wuahhh tq2x yer...

krole said...

kay=selamat hari raya jgk ngeee...:p

cahayamylife said...

sama la kita.
maaf jugak yer

Lizzie Yasmin said...

mahal tiket flight.. knp tak beli awl2... Selamat Hari Raya...

krole said...

cahayamylife=wuahhh tq2x yer wak...krole pon jgk heee~

krole said...

lizzie=tu r wak..silap krole jgk sik tanguh2 heee...selamat hari raya~!!!

M a W a D D a H said...

selamat ari raye krole...maaf zahir batin...

nak duit raya..:)

ASSOYFINGER67 said...

SORI LAMBAT DAH KOT>>>BYE2 FRIEND:(

Azmi said...

selamat smapia ke destinasi ye krole...

krole said...

mawaddah=selamat hari raya~

krole said...

assoyfinger67=tata~assoy...

krole said...

azmi=wuahhhh tq2x bro...see u

eyl said...

best dowh balik kampung ni kan..

Cik Moon said...

waa..bestnyerrr ada kg... hehe
selamat hari raya krole..

krole said...

eyl=mmg bes pon heee...