Wednesday, September 22, 2010

Menang Nombor Bertuah

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...mula2 krole ingin memohon maaf kepada blogger2 semua,terutama yang singgah ke teratak krole ni,semalam line "tenet" krole down,so sebab itulah kenapa krole tak dapat balas jejak korank,dan thanks ya kerana sudi singgah...hari ini krole ingin berkongsi berita gembira dengan korank semua.buat julung2 kalinya...kroleZONE memenangi kontest yang dianjurkan oleh blogger mashi iaitu kontest "nombor bertuah"(yeahhhhh!!!),jom kita layan gambar2 yang tak best kat bawah ni heeee~

semalam sewaktu krole balik dari kerja,ada seorang member krole singgah kerumah untuk menyerahkan slip pos laju(tu yang kat atas nuuu~),hairan bin ajaib krole dibuatnya..kerana setahu krole...krole takdak order2 barang...hmmmm???krole pun bergegas r pergi ke pejabat pos...

inilah hasilnya heeee~wuahhh!!!suspen r...belek punya belek...(dalam hati ni,terdetik juga...emas kot dlmni heee~)tetiba je member krole masuk kebilik...(mende ko ni role???tengok alamat pengirim jew tau r sapa yang antaq)ohyer kan...heeeee(krole buat2 terkjut)


hehehe...kalau tengok nama mungkin pening juga krole(awek mne ni heee~???),tapi setelah meniliti e-mail pengirim...wuahhhh~!!!komfirm r ni dari blogger mashi (thanks yer wak~),dengan gelojohnya krole pun membuka bungkusan tersebut...

wuahhhh!!!thanks wak~cantik butang baju melayu ni...susah2 je,heeee~insyallah krole akan jaga pemberian dari awak ni sebaik2nya,dan kalau ada kontest lagi gtau r krole yer...heeeee~


p/s : wuahhhh!!!bestnyeeee....

15 Komen:

Tomato Gurl's Life said...

cantik!!tahniah krole..bertuahnya...

krole said...

tomato gurl's=heeee...jgn jeles wak ngeee...:p

NoRMie said...

bertuahnye krole.. tahniah ye..

krole said...

normie=thanks wak...heeee~

atie said...

wahh.. tahniah krole.. cantik arr butang baju tu..

aSmiDar said...

tahniah krole :)

Norhayati said...

wah~
dah dapat tu.
duet raya untuk yati mana?
hee~

masturah idrus said...

tahniah awk... :)

krole said...

atie=heheheh msti r...ngeeee,jgn jeles..:p

krole said...

asmidar=wuahhh tq2 wak...

krole said...

norhayati=mmmmmmm...le...bg alamat jew ngeee~

krole said...

masturah=heeee...tq2 wak,ngeee~cantik butang wak bg tu heee...

Zaer!! said...

Wahh!! krole..banyak 2..bak la 1..hehehe..;-)

Zaer!! said...

Wahh!! krole..banyak 2..bak la 1..hehehe..;-)

krole said...

zaer=hahaha...nak ker bro???