Tuesday, March 29, 2011

Krole dan Twiiter

Malamni krole nak sembang pasal twitter pula huhuhu... laman sesawang twitter yang anda selalu gunakan itu akan ditutup secara rasminya pada malam esok!!! dimana krole tahu??? huhuhu saja krole buat-buat cerita ngeee~ gurau je, cerita sebenarnya begini boleh kata sekarangni krole addictedlah dengan twitter ni. mula-mula tu memang tak paham langsung tapi sekarangni alhamdulillah bolehlah, tak dak lah paham sangat tapi best juga main twitter ni senang nak promote entri terkini, dan yang paling penting senang nak promote iklan dari churp-churp perghhh!!! memang berbaloi, akaun churp-churp krole yang kosong selama ini dah menjadi berangka dah... hah berapa??? seratus??? seribu??? heheeh baru 40 posen je~ tapi bolehlah kan??? lama-lama banyaklah tu!!! korang biasa main twitter tak??? kalau biasa silalah follow krole kat sana ya... kita bagi gempak!!! ohya lupa pula, kalau nak follow sila klik sini ye~

Lagipun kadang-kadang boring juga krole... pasal follower krole baru 40 lebih kat sana... so kadang-kadang tu sembang seorang je krole uwahhh!!! sedih betullah!!! so tolong ya kepada member-member blogger yang ada akaun twitter follow krole ye~ please....(buat muka cumil).


p/s : twit...twit...twit...

9 Komen:

Wanzi said...

wah dah hebat krole sekarang... nanti leh tweet wanzi ye @wanda_2u .... he3

Nizam said...

ehehe... krole, nizam pun ada... meh twit2...

@blognizam

caliph shuriken said...

uikks.. ingat krole dh tau bole pomot churp2 kt situ.. gambatte ^^

latest en3: yondaime & rokudaime

krole said...

wanzi=wuahhh!!!best2...suke2..

krole said...

nizam=menarikkk!!!

krole said...

caliph=add krole ye geng~

Bulan said...

wakk.bulan pn ade twitter.nati follow k.

krole said...

bulan=bule2...

sarah mohamad said...

krole,
saya pun ada twitter. nati krole follow tau :)

dah ketagih dah. hiks