Sunday, March 6, 2011

Selamat Tinggal Semua

Hari ini sebelum subuh krole dah bangkit semata-mata nak update blog ni je, sebenarnya hari ini krole akan berlepas ke negara atas angin da~ hehehe gurau je, ok-ok kali ini serius ya... hari ini krole bangun awal bukan apa!!! cuti yang krole mohon hari itu dah lulus!!! yeahhh!!! jom ramai-ramai melompat dengan krole!!! hehehe minta maaf semua ya, otak tak berapa nak berfungsi dengan betul pada waktu-waktu macamni~ hehehe... so start jam 7AM atau 8AM nanti krole akan memulakan kembara ke lapangan terbang LCCT kerana flight yang krole boking akan berlepas pada jam 11AM, so krole minta maaf sangat sekiranya langsung tak terupdate blog ni sepanjang krole balik kampung, tapi insyallah sekiranya krole ada pergi mana-mana cybercafe kat kampung krole akan cuba dengan sedaya upaya mengupdate cerita-cerita terbaru yang ingin krole kongsikan bersama anda semua~ adakah korang masih sudi mai sini sepanjang peninggalan krole ni??? hehehe... ohya kepada blogger iEyla nanti krole belikan ole-ole yang wak minta tu!!! hahaha!!!

ok semua krole nak solat dulu... dan lepas ni nak packing sikit barang-barang yang krole nak bawa balik kampung ni~ sebelum itu krole ingin mengucapkan selamat menyambut hari minggu kepada semua dan happy blogging ya~ dan doakan krole selamat sampai ke kampung halaman ya~ ahaks...




p/s : balik!!!kampung!!!

21 Komen:

cik panadol said...

Semoga selamat pegi n selamat balik krole...mau ole-ole ya bah!

adwafarahin said...

slamt pulang!
hati2 :)

caliph shuriken said...

hepi olidei krole ^^

latest en3: ~ blue diamond ~

M a W a D D a H said...

adah pun nak ole2 gak dari krole...(wink...wink):)

c-tea said...

wahh..apesal rase sedih nie krole nak balik kmpung..sob..sob

toyolkiut said...

slmt bcuti..
ole2 jgn buat2 lupa ye..

ch!natsu said...

nak ole2 jgk..! =P
take care.. =)

iza said...

As salam..
Owh, balik kg rupanya.
Kg kat mana?

.:|kamaryeah|:. said...

selamatlah perjalanan pergi n balik ye krole~

♥ Ana Joe ♥ said...

semoga slamat sampai ye! eyh beli utk ana jugak! okey tipu.tehee :P

nadzirah aqilah said...

selamat pulang ke kampung... take care... (^__^)

ammboi.blogspot said...

semoga semuanya selamat yer...

Zura said...

semoga selamat perjalanan..tuk eiyla je ke..hehe...

HAZWAN17 said...

selamat pulang ke kampung krole
nak ole-ole jugak haha

Wanzi said...

Selamat bercuti sahabat.... semoga selamat pergi n selamat kembali... jgn lupa ole2 dari kampung ye.. he3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

awak..jgn lupa buah tgn tuk saya ye..hihi

Dda Ly said...

safe journey ok..:)

meh ke rumah..
~stationery~
keep in touch ye..♥♥♥

myzul said...

slmt pulang ke kg dan slmt berkembali buat krole..jaga diri elok2

i am S!L4H.. said...

sonok nye pkcik erh. heee
nak ole2 jgk. wuwuwuwuww

sarah mohamad said...

bestnya krole balik kampuuuung !
i jeles u !
teehee

pearl jade said...

sye nk g sarawak...kalau krole g sarawak,rogerla ya..hehe