Sunday, March 20, 2011

Kenapa Perlu Kerja

Kenapa perlu kerja??? hehehe... sila abaikan soalan krole ni ahaks~ bukan apa tadi bangun tidur je terus terfikir perkara ni(ups kantoi~). bukan apa korang pun tahu kan mingguni krole kerja malam... hah!!! tak tahu??? tu entri kat bawah tu!!! biasalah kalau kerja malam mood memang kurang sikit... dimana mengantuknya, penatnya... mental juga o0o0... tapi apakan daya kalau tak kerja tak dapatlah gaji dan kalau tak dapat gaji tak dapatlah bayar bil, beli baju, beli barang makan, beli domo... ahaks, dan banyak lagilah!!! waktu krole taip entri ini sebenarnya krole sedang bersiap-siap nak pergi kerja dah~ adus, rasa macam tak semangat pula nak masuk kerja malamni, kalau krole ni kaki emce dari semalam dah ambil emce... ohya dari pagi tadi kunjungan keblog krole amat memberangsangkan... meningkat secara mendadak traffic blog ni dari semalam berbanding sewaktu krole bercuti... mungkin kerana waktu cuti tu krole kurang sikit update blog ni, bukan kerana malas cuma ada beberapa alasan tertentu~ thanks ya semua korang memang best.

Wuahhh!!! sekali nak bersiap ni... baru krole perasaan stokin krole basahlah!!! mungkin tadi hujan kot~ hehehe... hujankah??? krole mana tahu...pasal krole tidur tadi ahaks~ apa-apa pun happy blogging untuk semua ya~


p/s : domo pun kena kerja hihihi~

8 Komen:

shah azril said...

selamat berkerja krole.. nget rindu bangat mlm nie..huhu(DUSH2 SHAH KENE TUMBUK HAHAHA)

W said...

bila laa nak gajii.. XP

Lagenda said...

biasa la krole..klu dah keja mlm tu, mmg rasa tak seronok kan??

Hahahah..yo yo Oo je mak komen SDGKAN mak ni, kerja malam langsung x pernah!! Hikss..

krole said...

shah=dush...dushh...hehehe~

krole said...

W=hihihi...24 ni kan da gaji..sabo ye~

krole said...

mak=wuahhh!!!mak!!!....indu sgt ngan mak..ahaks xpe2..krole terima nasihat tu ngeee~

syufaa said...

kne kerja sbb nak cri duit, sbb nak idup, sbb blablabla.. ( membebel kat cni jap)

krole said...

syufaa=huhuhu suke syufaa membebel ngeee~