Monday, November 14, 2011

Mengikuti Kursus Blog

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua, wuah!!! petang ni sejukkan??? alhamdulillah syukur kerana dianugerahkan rahmat ini kepada kita. Hari ini krole mengikuti "kursus pengurusan blog" yang dianjurkan oleh jabatan krole dengan kerjasama kolej komuniti kajang, pergh!!! rasa macam jadi student balik pula krole, namun best juga dapat belajar pengurusan blog ni secara terperinci al-maklumlah selama ini krole main redah je setting-setting blog ni ahaks. Lagipun krole rasa happening sangat semasa mengikuti kursus tadi dan tenaga pengajarnya pun mesra orangnya, kalau pasal masa pula memang best tak adalah terkongkong sangat. Cuba tengok gambar kat bawah ni.

Inilah diantara aktiviti-aktiviti yang kitaorang buat tadi, dari cara pembinaan sebuah blog hingga ke cara-cara penerbitan entri seronok sangat ohya lupa pula nak beritahu kursus ni dijalankan selama 3 hari sampai hari rabu ni yeah!!! tak sabar nak pergi kursus esok, apa pula yang nak kena ajar ya??? hm...??? apa-apa pun happy blogging semua.




p/s : kursus or kurus???

23 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh terbaik la wak..nnt awak blh la tolong2 sahabat awak yg tak tau apa2 ni ye

Nelson said...

Hello my dear friend.. Nice blog! Glad to be here ! I wish you a wonderful new week. Greetings!! Visit me back, please.

Warna Warni Kehidupan said...

wahah..nak ber belog pun ado kursus..huhu wat la tutorial :p

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah best tu ade kursus :)

Wilayah Sepet Kuku said...

as salam..

gud gud..nnti lagi teror dan boleh ajar kiteorang... :)

zalin onceitalk said...

share la ngan kawan2, krole..hehe..

Wanzi said...

wah hebatlah sekarang ni bro... siap pegi kursus blog lagi untuk memantapkan dunia bloger.... tahniah krole.. lepas ni jadi bloger profesional lah pula.....

amranaiman said...

hoho ade kursus ek sape anjur ? :)

krole said...

LM=huhu insyallah wak~

krole said...

Nelson=come by again~

krole said...

warna warni kehidupan=huhu best kan~

krole said...

sepet kuku=huhuhu nantikn ye

krole said...

zalin=insyallah bro..tp bro lg hebat ahaks malu r~

krole said...

wanzi=profesional blogger...cantik bunyinya ahaks~

krole said...

amra=jabatan krole anjurkan keja sama ngan kolej komuniti kajang~

krole said...

ini belog saya=mmg best pon :p

Seri Bahasa said...

memang best kalau ada acara mcm ni...boleh menambah ilmu serta bertukar-tukar pendapat...

krole said...

seri=yes btol skali...hehehe...beruntung krole dpt ikut kursus ni~

Scarlett O'Hara said...

kat pasir Gudang takde ke?Boleh saya dan Sepet Kuku join!

krole said...

scarlett=x tau r wak..krole ni jabatan pnye..kebtulan je kna pilih~

Melati Qistyna's Mummy said...

hehehe, nanti dh abes kursus, bleh la kongsi2 kt blog ni... :)

krole said...

melati=insyallah kak...ni pun kursus asas je...tp insyallah kalo ada apa2 tnya krole je ye kak..hehehe mna tau krole boleh jawap~

Halimatun Sa'adiah said...

wah..bestnye..siap de kursus kurus lg tu...