Sunday, November 27, 2011

Aku Memang Gayat

Aduh! krole ni kalau cerita pasal nak pergi tempat-tempat tinggi komfirm tak nak, bukan apa krole ni boleh dikategorikan sebagai seorang Altophobia iaitu takut kepada tempat-tempat yang tinggi, bukan apa banyak pengalaman pahit krole bila ditempat tinggi ni rasanya dari kecil kot krole dah macam ni, contohnya seperti waktu krole first time naik menara KL pergh! termuntah krole waktu tu! memang tak boleh tengok bawah tapi adik-beradik yang nakal waktu tu paksa tengok (mangsa buli) hehehe habis terkeluar semua apa yang ada didalam perut krole hehehe nasib baiklah tak terkeluar usus terus kalau tak komfirm "gol".

Bagi krole kalau setakat tingkat 3 rasanya boleh lagi tahan itupun kaki dah seram sejuk, tapi kalau tinggi bangunan macam kat gambar tu pergh! komfirm tak boleh bergerak. Krole tengok pun boleh terasa aduh! apa pun krole syukur nasiblah tempat tinggi je krole gayat... kalau tempat rendah pun krole gayat? macam mana nak hidup begitu? adakah gayat tempat rendah? happy blogging semua.



p/s : gayatnya~

4 Komen:

MaYa MustWany said...

best oo..leh nampak semua nya.hihihi..tak sabar nak g langkawi next year,nak naik cable car n jambatan gatung.ha3

zareliqa afiqa said...

ohh..kalau sy gayat kat tempat tinggi yang bawah dia ada air jek.Mcm jambatan kat tasik atau kolam ker.Tapi kalau air tu mengalir mcm air terjun tak takut.huuu=.=

krole said...

Maya=wuahhh seramnye~

krole said...

zareliqa=huhuhu gayat~