Wednesday, November 9, 2011

Semakin Pulih

Alhamdulillah syukur walaupun pada mulanya krole risau tahap cipan tapi kini beransur lega kerana member-member blogger ramai dah tahu yang krole dah tukar URL disebabkan domain lama dah expired, hehehe bukan tak nak renew cuma memang tak reti bab ni??? lagipun tak tahulah krole nak kata macam mana??? rasanya seronok juga bila guna balik blogspot ni heee... Harap member-member tak tawar hati pula nak singgah sini lagi ya, ohya kepada member-member yang meletakkan link krole diblog anda bolehlah tukar link tu dengan yang terkini ini ya, kalau sudi??? hehehe... krole tak paksa pun.

Apa-apa pun krole nak ucapkan terima kasih kepada semua member-member yang selalu menyokong blog krole yang buruk ni, harap anda semua maju jaya dalam tiap apa yang krole buat!!! yeah!!! happy blogging semua.



p/s : yeah!!!

6 Komen:

gnesop.com said...

oo.. biasanya x der apa2 masalah jika domain expired.. cuma kena setting balik jer.. :)
cuma kena inform balik rakan2 link lama sbb jika x tahu ingat link dan blog sekali ilang.. heheheh :)

♥Aien Najwa♥ said...

aik..link boley jadi expired erk???..tak tau pulak..ker sebab dh lame xbukak???..erm pape pown, happy blogging tOo..=)

krole said...

gnesop=thanks bro~

krole said...

Aien=huhu bukan link..domain wak`

MaYa MustWany said...

pelan-pelan kayuh..pe pun blog ni best

krole said...

maya=wuah thanks wak~