Tuesday, November 8, 2011

Berubah Ke Blogspot

Yeah!!! dah berubah ke blogspot!!! hehehe mengada-ngada je krole ni kan??? orang semua gembira bila dapat domain sendiri krole ni pula gembira sebab sebaliknya, wuah!!! cuba korang semua tengok URL krole kat atas hehehe dah tak ada dot com dah!!! sekarangni bermula hari ini krole umumkan yang krole dah kembali semula ke blogspot huh??? domain tu dah expired (menang kontest) so gambar diatas sudah cukup menceritakan bagaimana rasa hati krole heee... pening juga mula-mula nasiblah masih dapat diselamatkan.

Apa-apa pun kepada member-member semua krole minta maaf diatas semua kesulitan ini, mungkin lepas ni krole akan anjurkan kontest bloglist untuk krolezone yang baru??? adakah yang berminat??? bukan apa waktu expired domain tu terus hilang semua bloglist??? tak tahu kenapa??? krole ni pun bukannya reti sangat IT ni so minta maaf sekali lagi ye, apa-apa pun happy blogging semua, dan kepada yang ucapkan selamat aidiladha kat krole tu terima kasih ya tata~



p/s : cantik!!!

4 Komen:

Belalang Hijau said...

loh, apsal x renew bro?

MaYa MustWany said...

uitt menang contest terus expired ek?hihih..adess memang mengong2 lagi bab2 ni.hihihi..

krole said...

belalang=tak tahu nak renew bro..xpe r..krole mmg ade plan nak tukar ke blogspot pon~heee

krole said...

maya=same r wak..heee...xpe2