Wednesday, November 9, 2011

Kontest Akan Datang

Cuba tengok banner kat atas tu... kalau anda mengikuti perkembangan blog krole dari mula komfirm anda semua masih ingat banner tu kan??? ya betul!!! itu merupakan banner kontest "nak join bloglist krole???" satu ketika dahulu, chee macam lama je bunyinyakan???. Disebabkan blog krole mengalami masalah baru-baru ini habis hilang semua bloglist krole yang sebelum ini (mohon maaf atas segala kesulitan) so krole bercadang nak buat kontest ini semula, rasanya dalam masa terdekat ni kot, tapi apa-apa pun krole mesti umum juga bila buat nanti, jangan risau dan yang excited tu harap bersabar ya hehehe.

Krole tak dapat nak umumkan sekarang bukan apa, disebabkan terlampau terikat dengan kerja, al-maklumlah nak hujung tahun ni??? macam-macam benda nak kena bentang adus!!! walaubagaimanapun happy blogging kepada semua.



p/s : coming soon!!!

8 Komen:

MaYa MustWany said...

kalau boleh tempoh bior lama sikit..hihih..coz takut terlepas.kikikiki..

spirit lion said...

nice potingan..

visit, comment and follow..

i'll do soon too

http://abadiorkes.blogspot.com/

Cik Nurul said...

nak join! ^^

♥Aien Najwa♥ said...

selamat bercontest ! ~~ =)

krole said...

maya=oraitz nnt krole roger ek~

krole said...

spirit llion=thanks bro~

krole said...

cik nurul=bule2..sabar ye~

krole said...

Aien=thanks wak~