Monday, November 28, 2011

Bila Akhir Tahun

Huh!!! hujung tahun macam ni mesti banyak promosi-promosi tahap gila gaban kat mana-mana shopping kompleks diseluruh pelusuk negara kita ni, 50%, 70%, 80% dan 100% (adakah promosi 100% hehehe). Semalam krole pergi jalan-jalan kat sogo dan memang seperti dalam jangkaan kat sana banyak promosi untuk akhir tahunni huh! banyak juga krole beli barang kat sana tapi kebanyakkannya untuk isteri tersayang contohnya seperti beg tangan, baju muslimah, dan minyak wangi hehehe, saja nak bagi surprise kat isteri krole nanti. Lagipun harganya murah sangat waktu ni rugi pula kalau tak beli.

Harap-haraplah isteri krole tak baca entri ni, kalau tak kantoilah surprise yang krole nak buat nanti heeee. Seronok pula rasanya, tak sabar nak tengok reaksi isteri krole nanti? oklah happy blogging semua.



p/s : yeah!!!

10 Komen:

Izzan Zain said...

hjg thn jew mesti ade YES (year end sale)...best....blh bershooping2!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh awak sopink sakan yek?hehe..mesti senyum lebar isteri tgk dpt byk hadiah kan?

MaYa MustWany said...

sure baca blog suami tersayang,leh lepas rindu.

hahaha,selalu g sogo,tapi entah macam ne lah last week leh sesat kat dalam tuh,tak tahu jalan keluar.(dalam otak dok pikir mana nak mesin atm cimb)nasib baik mak de.hahah(malu!)

krole said...

izzan=tau xpe..best o0o0o

krole said...

LM=krole mmg brharap sgt2 hehehee

krole said...

maya=huhu besa r tu wak..krole pon asal p msti sesat punye ngee~

BisMi Aishah said...

wah bershopping sakat dier

krole said...

BisMi=wuah!!! mmg pon hehehe~

✿ Myra ✿ said...

wahhhh..beli present untuk wifey, heee..sure dia suprise punya la.

krole said...

Myra=krole hrp sgt2 ngeee~