Thursday, November 24, 2011

Group Anti Islam

Aduh! kenapa sampai jadi begitu? nak tahu apa yang krole tak puas hati ni? klik sini dan korang baca sendiri komfirm anda pun akan rasa tidak puas hati seperti krole, agak-agaklah diaorang ni "murtad" tu satu hal, siap buat group seperti anti islam kat laman sosial faceebook, krole dah masuk tengok-tengok tadi pergh!!! terbakar juga hati ni baca ayat-ayat dari ahli group tersebut, itu inilah tak betul, walhal kepala otak diaorang yang tak betul, yang krole bertambah angin mereka siap buat group menghina nabi junjungan kita Nabi Muhammad SAW dengan membuat kartun-kartun yang mengambarkan baginda. Tak tahu nak cakap apa lagi, korang terjah je group tu dan buat report agar group itu dipadamkan.

Terima kasih krole ucapkan kepada blogger ohbukhari kerana mengongsikan perkara yang krole rasa amat penting... dan kepada member-member semua jangan lupa terjah dan report group itu. Rasanya inilah tanda-tanda yang menunjukkan kiamat semakin hampir kepada kita. Mintalah dijauhkan daripada benda-benda seperti ini terutamanya murtad, insyallah amin~




p/s : hangin!!!

3 Komen:

Ummi Dania Yasmine said...

akhir zaman, akan adalah group2 yang pelik2 ni.....ya allah, apa nak jadi la.

MaYa MustWany said...

memang dah macam2 mereka create.mana yang leh report,mas report.

caliph shuriken said...

sjak dulu lagi, musuh2 islam itu menyerang dari pelbagai sudut...