Monday, November 21, 2011

Kontest : Nak Join Bloglist Krole Boleh?

Ini adalah sticky post, untuk membaca entri terkini sila scroll ke bawah
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua, mula-mula krole nak minta maaf disebabkan entri krole tadi iaitu tutorial "tinggalkan link dalam ruangan komen" rupanya dengan berbuat begitu ia ibaratkan spam ke ruangan komen blog member-member (maklumat dapat dari blogger wan hazel-thanks bro-) so krole dah remove entri tu maaf ya semua, kesulitan amat dikesali. Ok topik baru kita pula adalah berkenaan kontest "nak join bloglist krole" huhu rasanya lama dah bloglist krole ni sepi disebabkan ada masalah haritu so hari ini krole ingin membuka peluang kepada sesiapa saja yang berminat untuk meletakkan link mereka diblog ini, tapi ada syarat-syaratnya... jangan risau senang je.

Syarat-syarat kontest :
1.copy banner diatas dan letak dalam entri anda.
2.Buat entri ringkas yang bertajuk "nak join bloglist krole boleh?"
3.tag seorang member blogger.
4.bila dah siap buat entri tu sila tinggalkan link korang kat ruangan komen blog ni.

Ok itu saja, kalau berkenaan nak follow blog krole ni hehehe itu terpulang tak ada paksaan, so jangan malu jangan segan jom join ramai-ramai yeah!!! dan tarikh tutup adalah pada 21.11.2011 (isnin). Ada 50 tempat kosong dan keputusan dibuat bedasarkan kekreatifan entri peserta ok, happy blogging semua.



p/s : ada nak join ke?

8 Komen:

caliph shuriken said...

gud luck krole utk contest ni ^^

biar-hati-berbicara said...

SALAM singgah join contest ini stelah di tag..

http://biar-hati-berbicara.blogspot.com/2011/11/contest.html

Done bro yahhhh..

ohbukhari said...

dah join segmen nie setelah ditag orang diatas,,hehhe thnx rayyam

http://www.ohbukhari.com/2011/11/nak-join-bloglist-krole-boleh.html

Seri Bahasa said...

nak ikut tapi bloglist seri dah melebihi had...tak silap dah lebih 200 link termasuk termasok url posting yg seri simpan kat topbar..

biar-hati-berbicara said...

BUKHARI - WEII SAPE RAYYAM.!!
HEIII..

MaYa MustWany said...

aik rasanya dah bagi url..

http://mustwaniekl.blogspot.com/2011/11/kontest-nak-join-bloglist-krole-boleh.html?showComment=1321850316340#c1441082236666064422

MaYa MustWany said...

silap.

http://mustwaniekl.blogspot.com/2011/11/kontest-nak-join-bloglist-krole-boleh.html

sori ye krole.hihih

Princess Cool said...

join...

http://princesscoolstory.blogspot.com/2011/11/kontest-nak-join-bloglist-krole-boleh.html