Wednesday, November 23, 2011

Out Station

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger-blogger diluar sana, hari ini krole nak beritahu korang yang krole akan "out station" selama dua hari so rasa-rasanya tak dapatlah krole nak update entri dalam waktu itu, tapi kalau ada rezeki insyallah krole akan update cerita-cerita terkini. Hari ini krole terlibat dalam pengiringan banduan ke mahkamah syariah hulu selangor (bermalam), tak tahulah apa kes pergi sana? selalunya disebabkan kes penceraian dimana isteri si banduan menuntut untuk diceraikan. Doakan krole selamat pergi dan balik ya hehehe biasalah tiap apa yang dibuat mesti ada risikokan? begitu juga dengan pengiringan banduan ni, kena berjaga-jaga sentiasa. Leka sikit silap-silap banduan lari.

Huh!!! harap-harap tak adalah jadi sampai macam tu, oklah krole nak kemas-kemas barang yang dibawa ni, so happy blogging semua dan terima kasih kerana sudi singgah-singgah baca entri kat sini peace~




p/s : berkhidmat untuk negara~

8 Komen:

hamzah ian said...

pergh.. cool kerja hang

Oong-ong said...

hahaha..insyallah..boleh

caliph shuriken said...

skop keje kategori mencabar ni, huh...

MaYa MustWany said...

insyaallah hope semua berjalan dengan lancar.

krole said...

hamzah=tak cool mne pon bro~

krole said...

0ong=insyallah~amin

krole said...

caliph=mencabar ke?hehehe

krole said...

Maya=insyallah wak~