Tuesday, November 29, 2011

Mimpi Yang Aneh

Sebenarnya krole ni bukannya jenis yang suka bermimpi dikala tidur, namun tak tahu kebelakangan ini krole sering didatangi mimpi yang aneh-aneh. Dua tiga hari ini krole sering mendapat mimpi yang mana krole didatangi oleh seorang nenek tua yang bisu, mulutnya seperti hendak menuturkan sesuatu namun langsung tidak ada suara kedengaran. Mukanya... susah krole nak gambarkan cuma krole rasa pelik sangat kenapa krole alami mimpi macam ni ya? siap boleh bersambung-sambung pula mimpi seperti ada chapter 1, chapter 2, dan seterusnya? bila sedar dari tidur krole sering menenangkan diri dengan berkata didalam hati yang ia hanya mainan tidur.

Ada tak dikalangan blogger sekalian mengalami mimpi seperti krole? kalau ada krole amat hargai kalau korang sudi kongsi pengalaman "itu" dengan krole. Kat tempat kerja krole ada juga luahan dengan kawan-kawan... mana tau diaorang pernah mengalami perkara seperti krole ni, tapi biasalah kalau kawan-kawan ni, "nah... komfirm nenek tu suka kat hang!" aduh adakah patut dia kata begitu heeee... oklah happy blogging semua.



p/s : kenapa ya?

12 Komen:

SyedGraphiX said...

mimpi basah bila plak bro? haha #eh. joke .

Yasmin ♥ said...

Alamakk . HAHA

NEPH said...

itu adalah mimpi yg betui....basuh kaki boi

Belalang Hijau said...

cer tanya ustaz2 yg kenal...mybe diorang ada jawapan...ke nak dapat baby? ngee

Miss Hidy said...

nth2 nak dapat alamat pape ni..tp orang tua2 kata kalau mimpi someone bg something jgn ambil..takut nti dia bagi saka plak..huhu

MaYa MustWany said...

hahah kawan2 krole..hahah..adess nak gelak sat..hihih

tak kenal ek?maybe de perkara nak disampaikan kut.sebelum tdur cuba baca surah yaasin.

kalau tak berkesan gak,try tanya ustaz.

krole said...

syed=huhuhu...no komen ples~

krole said...

yasmin=huhu~

krole said...

NEPH=insyallah..thanks bro~

krole said...

belalang=huhuhu amin~insyallah..krole ada jgk usaha nak cari..insyallah esok jmpa ustaz tu~

krole said...

MIss=wuahhh seram lak krole dngaq wak~

krole said...

maya=krole ade bce ayat kursi sblom tdo..tp...mmm..insyallah krole akan tnya esok~