Monday, November 21, 2011

Bloglist Baru Krole Dah Siap

Yeah!!! bloglist krole dah siap, sebelum krole meneruskan entri ini krole nak ucapkan jutaan terima kasih kepada member-member yang sudi join kontest kecil dari krole ni. Hari ini krole merasmikan bloglist baru krole ni dan kepada semua peserta ya!!! anda semua berjaya masuk ke bloglist krole (4 orang je join), selamat datang ke krole zone~ krole harap lepas ini traffic korang akan meningkat lebih tinggi berbanding sebelumnya dan lebih lagi dikenali dimata dunia hehehe tapi rasanya korang semua dah popularkan? mesti ramai yang kenal, mana taknya kesemua mereka memang mesra dan mempunyai blog yang menarik serta entri-entri yang best. Nak kenal siapa mereka? jom tengok kat bawah ni.

Blogger Rayyan
Blogger Oh Bukhari
Blogger MayaMustWany
Blogger Princess

Walaupun sambutan yang krole harap-harapkan tak mencapai matlamatnya, krole tetap bersyukur kerana ada juga member-member yang sudi join kontest bloglist krole ni, terima kasih sekali lagi krole ucapkan dan krole harap anda semua maju jaya dimasa akan datang, happy blogging semua.



p/s : bloglist da siap!!!

4 Komen:

MaYa MustWany said...

ur most welcome & thanks too.

Princess Cool said...

welcome...

krole said...

Maya=huhu welcome to krolezone

krole said...

princess=krole yg ptut ucap tima kasih~