Wednesday, September 11, 2013

BLOG REVIEW 2.0 Oleh Sheila Shahfiekry

Ingin blog anda direview... amboi... ayat macam nak promote produk kecantikkan je kan? hahaha! ok... hari ini seperti biasa... aktiviti terbang-terbang ke blog rakan-rakan blogger sedikit terbantut disebabkan cuaca yang tak berapa mengizinkan. Bukan apa beb! belajar dari pengalaman kan... tak nak krole pisang berbuah 10 kali (modem terbakar disabar petir). Ok! serius... siapa nak blog direview oleh blogger Sheila Shahfiekry angkat tangan? ups! jangan angkat tinggi-tinggi hahaha!.


Ok! senang je... korang klik je banner kat atas ni. Jangan risau krole dah linkkan terus ke blog beliau... disini saya berharap sangat agar blogger Sheila dapat mereview blog kesayangan krole ni (ayat minta simpati) hahaha!. Ok kalau nak join senang je... tengok terma dan syarat kat bawah ni.

1) Follow blog www.sheilashahfiekry.my [wajib]
2) Like fanpage Sheila Shahfiekry (klik dekat sidebar ye) [wajib]
3) Tinggalkan url blog dan juga nama facebook [wajib]

4) Kalau korang buat entri, [sebagai bonus] aku masukkan dalam bloglist 'Lovely Friends'. Jangan lupa buh sekali banner tak awesome aku tu. War-warkan kepada rakan semua ya.

Sonang syaratnya? Review ni akan berlangsung sampailah satu tempoh yang tak pasti. hehehehe. Satu entri kemungkinan besar akan digabungkan 2 hingga 3 blog depends pada kemeriahan korang sudi nak join. Jom meriahkan aktiviti lapang aku ni. hahhahaa.  :) -copy paste dari blog beliau-

p/s : jom join ramai-ramai~

10 Komen:

Mieza Jhaa K said...

Sy join jgk..cuma tak buat entry.. best tau cara dia review..

Yumida Huda said...

selamat bersegmen krole
yumida pun dah join aritu..tggu gilirin direview ni..hehe

yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

S.K.A said...

teringin jugak nk join =) he3..good luck la bro krole

Tinta Lana said...

Salam.

Krole..dah setahun lebih dah saya tak join aktiviti blogging mcmni..huhuhu..

Akmal Halim said...

selamat bersegmen ye :)

Sop said...

wah menarik nih

Aku Penghibur said...

selamat bersegmen :)

PeRdU cINta said...

selamat bersegmen mr krole..ajak mrs and baby krole sekali ea..hehe..bersantai bersama keluarga sambil perkukuh ukhwah di alam blogger.. :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. terima kasih sudi joined. hehehe. nak minta tolong add saya di blog secara manual. button follow sheila tu rosak rasanya. amik link blog sheila dan add ke dashboard awak. tgu sampai keluar blog sheila di dashboard awak. heeee. maaf menyusahkan ye. kat fb, saya dapat detect nama awak :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

all the best krole.. aiza pun join juga segmen ni.. :D