Sunday, September 15, 2013

Kemenangan Yang Manis Seperti Gula

Sambil buat muka comel ala-ala mia sara begitu... krole ingin memohon maaf sebab entri kontest semalam. Tarik nafas dalam-dalam hiushhhhhh... hahaha! rupanya kontest yang krole join tu dah tamat, aduh! bertambah lagi pengalaman krole dalam dunia blogging ni. Waktu publish entri tu... terbayang dah hadiah utama kontest tu hahaha!. Nasib baik ada bro arep... kalau tak sampai harini krole tak perasan punya, thanks bro. Terima kasih juga kepada semua rakan blogger yang komen entri tu... bila baca komen dari korang hilang malu krole beb! tapi bukan tak tahu malu ya... hah! renungkan...

Ok! mula-mula tahniah! tahniah! tahniah! kepada skuad harimau muda kita setelah berjaya menewaskan Mynmar semalam dan sekaligus memenangi pestabola merdeka yang ke-41 ni. Pergh! walaupun hujan... rentak mainan diaorang memang terbaik beb!, keserasian berpasukan tu jelas kelihatan. Gol pertama dari Rozaimi Rahman memang terbaik... benteng pertahanan pun hebat mengawal kawasan masing-masing (aku minat zubir), lepas tu tabik spring kat penjaga gol kita Mohd Izham Tarmizi Roslan. Banyak percubaan Mynmar yang diselamatkannya. Ohya! tahniah juga kepada Putera Nadher diatas gol ke-2 untuk Malaysia. Apa-apa pun all the best harimau muda... korang memang terbaik, happy blogging semua.



p/s : tahniah ong kim swee~

10 Komen:

luqman zakaria said...

terbaik kan..smlm tg fb..ramai yg komen nk tgk harimau malaya lawan harimau muda A. uhuhu..

pasal contest tuh mula mula masuk blog santaikata tuh..then tgk latest entry senarai pemenang..rupenye dah tmt..huhu.

PeRdU cINta said...

yeyy..alhamdulillah..saya anak jati johor..eh..tumpang glamour pulak..moga sebagai penyuntik semangat agar terus beraksi dengan lebih baik dan cemerlang..

Norhasniza Khalid said...

tahniah ye.. mama tak sempat tenfok lah malam semalam... hihi

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah kepada harimau muda..

Yumida Huda said...

yeah..tahniah buat pasukan kita
hadiah kemenangan untuk sambutan hari malaysia esok

Vee Lea said...

Wah wahh, happynya kau geng!! Hihihi. Tahniahhhhh kpd pasukan kitaa =)

siti zahara said...

terbaiklah..tahniah!! kepada mereka..=D

Fizi Zaidi said...

kan..tahniah..tahniah..tahniah malaysia..perlawanan yang bertenaga malam tadi..:) semangat gilos duk depan tb layan bola..heheh :)

Aku Penghibur said...

tahniah skuad malaysia

S.K.A said...

tahniah3 =) bangga dgn diorang semua..terbaik la..smgat juang mmg tinggi..