Friday, September 27, 2013

Kembali Ke Masa Lalu

Assalamualaikum... ok! siapa ingat cerita ni? aha! betul... kembali ke masa lalu atau bahasa mat sallehnya "back to the future". Pergh! memang dah lama krole cari cerita ni... tapi... pergi kat mana-mana kedai confirm tak jumpa... biasalah kalau cerita lama ni memang susah nak cari sekarangni. Nasib baiklah ada hamba Allah ni merangkap adik kesayangan krole terjumpa dan terus membeli DVD cerita ni tanpa rasa ragu-ragu hahaha!. 

Bila krole dapat tahu je... terus krole pinjam... walaupun beliau belum habis tengok cerita ni... adik krole ni ok je... kalau dengan adik-beradik ni dia tak berkira (terutama abangnya seorang ni hihihi). Pergh! yang bestnya... dia beli semua koleksi cerita ni dari pertama hingga ketiga pergh! pergh! pergh! memang seronok tengok tadi. Sebab lama dah tak tengok... krole lupa habis jalan ceritanya... bila melaksanakan marathon "back to the future" petang tadi huh! barulah ingat... memang seronok tahap power rangers pink hihihi. Ok! sebenarnya entri ni nak bagi korang jealous je hahaha! happy blogging semua.



p/s : bab skate terbang tu yang best~

17 Komen:

Muhammad Khairuddin Lim said...

saya jelous..dah isi $$$

PeRdU cINta said...

adik beradikkan..hehehe..suami jua pun kalau minat pada satu satu cerita akan cari dvd nya sampai dapat..sampai cukup corum..koleksi katanya..oklah asal tak abaikan tanggungjawab..alhamdulillah..hiburan itu salah satu keperluan kita..asal tidak melampaui batas..ok go on..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...krole,

cerita "back to future" nie adalah cerita favourite mselim3 dulu2... hehehe.. sayang sekali x memiliki DVD nie...

mselim3

luqman zakaria said...

saya dh lupe dah citer nih..

syuk shusuke said...

masa zaman ni kereta penuh wayar bagai. HAHA

cweet pinky said...

hehehehe , cerita kembali ke masa lalu yer ?? em , macam pernah tgk , ehehehe ~

Ida Syuhada said...

Masa ida kecil dulu memang suka sgt citer "back to the future" ni... berkali2 tengok... sampai arwah opah kata dah takde cite lain ker? hehe

Aku Penghibur said...

memang seronok cerita nie

S.K.A said...

pernah tgok dulu..tp dh xigt =) he3 layan movie jelh bro Krole..ada 1lg cter yg seram skit..tp pergi boleh msa blkg boleh..blik asal xboleh he3

T-shirt Mudah Terengganu said...

Jom sertai MINI GA kami..Hadiah t-shirt Running Man….

Wan Ahmad Izudean said...

tak pernah tengok lagi.teringin pulak nak tengok..

Fizi Zaidi said...

dulu suka sngt tgk citer nie..eheh
Tutorial Pasang Design Sendiri Pada Baju

Mieza Jhaa K said...

cerita apa ni Krole? mcm xpernah tgk je..

Sorry Krole..baru dpt dtg bertandang..busy bebenor den ni.. :))

Shaiful Zaidi said...

Assalamualaikum krole..

Maaf lama tak singgah sini. Bzz skit..

Dulu2 suka jugak tonton citer ni...

Yumida Huda said...

yumida de tengok citer ni..mmg bez la
beznye kalau betul2 ade benda tu
hmmm...nak doraemon jugak la..nak poket ajaib tu
Jemput join krole & menangi hadiah bernilai RM550
Giveaway Butik Comel Collection

Hazmin Hamudin said...

Memang legend cerita ni. Antara cerita yang saya suka tengok jugak ni.

el said...

back to the future
mmg best cite ni
minat sgt
krole lau nk tgk cite filem lama2 donlod je kat torentz..atau pergi tgk kat on9 kat viooz..ha hang nak tgk cite ape semua ada lam tu..best wooooo :)