Sunday, September 15, 2013

Dah Cuba Sebaik Mungkin

Hari ini boleh kata... sepanjang hari bermasalah line internet kat rumah krole ni. Memang teruji sedikit kesabaran hahaha!. Nak kata ketagih online sana sini taklah juga... cuma krole sememangnya ada buat perniagaan online ni so boleh kata keperluan jugalah line internet ni. Hari ini cuaca kat tempat krole berangin kuat dan mendung... so line memang terganggu. Nak online facebook pun susah... kalau dapat online pun sekejap-sekejap.

Agak terabai sikit dunia blog hari ini... krole dah cuba sebaik mungkin. Tapi serius beb! bab blogwalking memang terbantut sikit... tak mampu nak jenguk kesemua blog rakan-rakan blogger. Korang bayangkanlah... nak masuk sebuah blog pun kena ambil masa sampai 5 ke 8 minit... hah! macam mana? teruji kesabaran tak hahaha! walhal kebanyakkan rakan blogger krole ni blog yang ringan-ringan so "sabo jela". Kala ini pun line tak beapa nak ok.... so happy blogging semua.



p/s : wahai line internet... cepatlah dikau pulih~

14 Komen:

Vee Lea said...

Yayy, main dgn Zahrah sj la :D

luqman zakaria said...

sabor jerlah..arini pon luqman ade masalah sikit ngn line..tp nasib baik kejap jer.

PeRdU cINta said...

tak apa..sabar..mesti ada hikmahnya..Allah tahu apa yang perlu kita dulukan..dan kemudiankan..boleh fokus pada family lebih..dan lebih..mana tau lepas ni idea lebih berganda ganda...alhamduillah tu...rezeki..kawan kawan tetap singgah ziarah..go..go..mr krole..

Nao Mei said...

alolo...ciannya dik akak...sabo je lah...esok luca ok juga tu nanti...:)

Marou Apple Hijau said...

boleh sakit hati kalu load 8 minit tu. sabor jelah..


Entri Baru Update : Cabaran RM10 Makan Tutti Fruiti

Mia Liana said...

ala..... sabar ya... sambil2 tu buatlah kerja lain.. huhuhu

BUNDA a.k.a KN said...

sabar jer...gi jalan2 dan melancong dulu rehatkan diri...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sabar aje la.. line internet kat tempat aiza pun macam tu juga.. semalam dan hari ni alhamdulillah ok sikit..

siti zahara said...

sabo je lah..tak pe pln2..=D

Yumida Huda said...

laaa...siannye krole
hope line tu segera pulih
dia nak krole rehat secukupnya tu..hikhik
isi tabung sini

Shaiful Zaidi said...

Sabarlah krole

PakcikLie PCL said...

ada line bagus kita blogging sampai lebam..xde kalo duk diam-diam haha ..

S.K.A said...

sbar jelh bro krole =) hu3 bia betol ni..blog ringan2 pn 8min..problem btol 2..

Tinta Lana said...

Salam.

Sekarang, internet sama penting dah dgn api n air..takda tiga ni, mcm cacing kepanasan je rasa,hehehe