Sunday, September 8, 2013

KL Gangster 2 Dicetak Rompak

Pergh! sekarangni kecoh beb pasal cetak rompak KL Gangster 2... kalau nak diikutkan filem ni bakal mengegarkan pawagam-pawagam tanahair pada 3 oktober ni (kalau tak silaplah). Boleh juga rupanya filem yang kos berjuta-juta dicetak rompak macam ni ya? kalau dah tayang kat panggung tu biasalah kita dengar kan? ni belum apa-apa dah tersebar... kasihan juga kat production yang terlibat. 

Semalam krole sempat online sekejap... so ternampak seorang sahabat ni update pasal benda ni... boleh kata kat tempat krole ni... berleluasa dah. Mesti Syamsul Yusof (pelakon kegemaran)  tertekan dengan isu ni... korang fikirlah... filem tu menelan kos sampai 3 juta pergh! banyak tu!. Kejap tadi pun baru nampak iklan dari bro Aaron Aziz pasal isu cetak rompak ni... hm... susah juga nak cakap banyak pasal ni... Happy blogging semua.



p/s : pendapat korang tentang kes ni?

17 Komen:

khairul hassan said...

sampai bila la kan industri perfileman negara nk maju kan

Bahrain Ramlan said...

kat sini dah berlmbak cd cetak rompak kl gangster...hahaha.

Mia Liana said...

haah... semalam gi kipmart pun ada juga...

luqman zakaria said...

macam macam..ntah camne 3 oktober nnti kan.

Lydia Miza said...

Belum apa2 dah melambak cd cetak rompak ye wak

PeRdU cINta said...

Assalammualaikum mr krole sefamily..lumrah manusia..suka yang murah..dan yang paling sedih suka menganiaya..moga yang melakukan sedar..status rezeki kita dilihat juga cara dan bagaian usaha yang dilakukan..

Mieza Jhaa K said...

sebagai cara utk support filem melayu, mr.K ajak tengok citer kat panggung..tp kan..sya tak suka tgk citer melayu kat panggung..waaaa..nak nangis rasanya..hahaha

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

ada orang sengaja sabotaj mereka.. siapakah dalang di sebalik semua itu? kalau nak support better tak payah beli yang cetak rompak tu, tonton yang original di pawagam..

Addasyuhadadisini said...

ada jugak kan yang prangai mcm ni..tak patut btul la..ambik kesempatan atas rezeki orang lain sangat tak baik..

Norhasniza Khalid said...

penat sipembikin filem.. kesian tau dorang, kejam lah lanun ni..

Aku Penghibur said...

aaah acik tengok kat pasaraya dah ada yang cetak rompak

Yumida Huda said...

cetak rompak ada di merta2
kesian pd producer

done isi tabung Nuffnang krole kat sini...selamat menabung :)

syuk shusuke said...

setiap perbuatan ada dugaan. harap tabah si pemilik filem...

baby comel said...

dah banyak sgt dah... kesian kan, bak kata zizan menangis dia..

Shark Kay said...

shark sempat tgk kojap jer..
tp rasanyer filem ni akan meletup jugak..
mmg lagi best tgk kat ppanggung dr cd.

S.K.A said...

kesian..blom dityang lg dah ke ctak rompak..hmm, mmg isu hgat..sbb sblum ni xpnh lg jd mcm ni

chicken_floss said...

no wonder syamsul pun give up.kesian.