Thursday, September 19, 2013

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU

Perhatian! perhatian! ok! malam ini krole nak join satu mini giveaway yang mantap... dan krole rasa bagi sesiapa yang kekurangan baju macam krole ni hahaha! amat sesuai sangat join. Lagipun syarat-syarat yang diberikan oleh empunya mini giveaway iaitu blog T-shirt Mudah Terengganu amat mudah dan senang lenang (percayalah). Krole ni kalau GA yang syaratnya tak rumit memang ringan je jari ni nak taip entri hahaha!. Bagi yang berminat nak join sila klik sini atau banner kat atas tu, jangan risau... krole dah linkkan dengan blog empunya mini GA.

Syarat-syarat penyertaan :
- Yang beralamat di Malaysia Sahaja.
-Follow Blog T-shirt Mudah Terengganu. 
-Like page T-shirt Mudah Terengganu. 
-Buat entry bertajuk " MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU" & buat backlink ke entry ini.
-Copy and paste gambar diatas sahaja untuk buat entry.

Mudahkan syarat-syaratnya? hah! kalau mudah tunggu apa lagi tu! jomlah join ramai-ramai. Sebabnya mini giveaway ni akan tamat pada 27.09.2013.



p/s : harap-harap menang... suka tengok baju tu... R4BIA~

9 Komen:

S.K.A said...

terbaik la bro krole =) terperinci penerangan ni he3..nk join gak la..good luck bro krole..

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Wahh..dapat T shirt segak....selamat bersegmen ...Good Luck..

x0x0 ^_^

PeRdU cINta said...

insyaAllah..selamat bersegmaen mr krole..mana taukan berkat doa isteri dan anak.. :)

Aku Penghibur said...

selamat bersengmen

PakcikLie PCL said...

good luck krole..selamat bersegmen.

Mohd Ridzwan Abdullah said...

All the best krole.

luqman zakaria said...

rajin betul join segmen krole nih..hehe..apa pon gud luck k!

deno said...

hai :) deno datang dari segmen t-shirt mudah terengganu :) deno folllow sini no2817! jom ke blog deno? ---->>> DayangDeno

T-shirt Mudah Terengganu said...

Assalamualaikum...blogwalking and Follow sambil isi tabung nuffnang anda.BTW thanks sebab joint MINI GA yang kami anjurkan…