Tuesday, September 24, 2013

Tolong Serah Diri

Amboi... tajuk dah malatop dah... tapi cerita tak malatop pun hahaha!. Ok! begini, makin hari krole tengok ruang krole zone fans tu semakin bertambah... sekarangni dah mencecah 2820 orang semuanya. So entri ni khas kepada sesiapa sahaja yang dah follow blog ni tapi krole belum follow balik blognya. Mohon korang serah diri kat sini dengan meninggalkan link blog korang diruangan komen ya... boleh tak?

Bukan apa... krole ni pun manusia biasa, sekali-sekala boleh juga terlepas pandang pada benda-benda penting macam ni (maafkan diri daku). Krole tak naklah nanti ada orang yang cop krole ni blogger sombong, dahlah baru nak berjinak-jinak dengan dunia blogger ni. So jangan malu jangan segan... tinggalkan link anda disini... InsyaAllah dalam kadar segera krole akan follow balik. Happy blogging semua.



p/s : terima kasih kerana menyokong blog krole selama ini~

14 Komen:

Lydia Miza said...

Amboi tajuk. Sy ingat suh saper serah diri td. Jehehe

Norhasniza Khalid said...

hihihi.. eh! mana ada sombong.. awesome gitu.... nanti datang blog mama!! paksaan.. kalau tak siap.. haha.....

p/s : lama tak nampak baby zahrah....

PeRdU cINta said...

betul la mr krole..kadang kadang tak perasankan..hehehe,,tetiba pulak ye..baby zahrah dah merangkak belum??..

Nurul Farahizzati said...

wah... banyak fans dy.. hihi.. susah tol kalo ada yg xdpt ditrace.. ada gak, link betol, tapi blognya dah diremove atau private blog..

S.K.A said...

ambe..bro xfollow pn lg..he3 gurau je..btol 2..kdg2 kita ni xprasan..tp yg xbestnya bila kita nk follow xjmpa link pulak..dah la xtggl jejak..mmg xlayan la jawabnya..

el said...

fuh makin hot mr. krole kita ni..segan arrr nak kwn ngan beliau ni..kbai

Shark Kay said...

adeh..
ptt ker shark serah diri ni..
hehehe..
ramai bebenor org ngikut dia.

Syazana Zainn said...

ok ok. sy serah diri
ni yg sy komen ni
hiks
:D

siti zahara said...

tak sombong pun kan..hehehe..ramainya follow..tahniah!!..=D

Wahyu Eka Prasetiyarini said...

Informasi yang sangat menarik dan menginspirasi kita semua. Terimakasih atas sharing nya :)

syuk shusuke said...

HAHHA. syuk pun dah sentiasa komen blog abg krole kan :D

Yumida Huda said...

tajuk tu sgt hot..ehhe
moga ikatan kita sesama blogger akan kukuh
yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

Fizi Zaidi said...

biasa lah tu bro..x semua sama waktu dengan kita..masing2 ada komitmen..insyaAllah bertambah fan lah lagi lepas nie..hehe :)
Tutorial Pasang Design Sendiri Pada Baju

Mieza Jhaa K said...

bagi saya Krole tak sombong orgnya...suka bergurau dan komen Krole mmg sy suka..ada idea dan pendapat.. kadang2 panjang berjela..ikhlas dlm memberi komen.. terima kasih sahabat..