Tuesday, September 10, 2013

Buaian Elektronik POPO

*untuk pasaran sabah sahaja.

Buaian elektronik popo merupakan produk mesra pengguna yang berkualiti buatan Malaysia. Produk ini bertujuan untuk memudahkan/ meringankan beban ibu dan dapat memberi tidur yang berkualiti kepada bayi anda. 

Buaian elektronik popo ini juga mudah diselenggara, dan rekabentuknya yang bermutu amat sesuai untuk kegunaan semua keluarga. Kelengkapan dalaman produk ini (motor) adalah buatan Jepun dan dipasang di Malaysia, mempunyai cop sirim dan diperakui oleh jabatan tenaga Malaysia.

Saya juga merupakan salah seorang pengguna produk ini dan alhamdulillah tidur bayi kami semakin lena sekarang, lebih seronok bila lihat isteri semakin banyak masa rehatnya. Dapatkan buaian elektronik popo sekarang.

Harga : RM290 (termasuk postage ke seluruh sabah)
Hubungi kami disini : https://www.facebook.com/M.Krole.M


-terima kasih-

6 Komen:

Fizi Zaidi said...

nice sharing bro :) kat rumah ummi fizi pakai ini juga,.x larat nk duk kat buayaian saja..hihi

luqman zakaria said...

wah..cnggih sungguh skg nih..para2 ibu bapa..ape lg tempah2!

puteri airyn said...

Tidur nyenyak je baby kalau dok dalam buaian elektrik ni.. Parent pun boleh buat kerja rumah tanpa perlu menghayun..dan berlenguh tangan kan..

S.K.A said...

wahh mahal jugak ye..bnyak btol bro krole beli..bkan yg dlu dah ada bt entri psal ni??

Shark Kay said...

comey sgt nama buai ni..
POPO..
lmbt lg kot shark nk beli :)

Mieza Jhaa K said...

Kakak sy ajar ank tido dlm buaian..last2 nk pergi mana2 bukan main susah nak tido klu xdee buaian..