Monday, September 9, 2013

Harimau Mengaum Lagi

Aum...! ya... itulah perkataan yang paling sesuai untuk krole gambar perlawanan diantara Malaysia dengan Mynmar malamni. Pergh! tahniah sekali lagi kepada skuad negara kerana berjaya menjinakkan pasukan lawan malam ini... korang semua memang the best, mantap, jaguh dan malatop hahaha!. Seronok tengok persembahan kedua-dua pasukan yang berentap malamni. Mula-mula tu risau juga... sebab Malaysia ketinggalan 1-0 pada masa pertama.

Tapi dimasa kedua... bila Irfan Fazail menjaringkan gol je huh! semangat berkobar-kobar semula... waktu tu Mrs. krole siap terkejut bila krole jerit gol hahaha!. Bukan apa beb! refleks semulajadi katakan... hah! bab jaringan Wan Zack Haikal memang terbaik... free kick yang tidak disia-siakan. Cuma yang tak bestnya... diakhir perlawanan tadi... ada insiden yang tak berapa best krole tengok... dimana pemain no.8 Mynmar dilayangkan kad merah. Apa-apa pun tahniah kepada pasukan harimau muda dan happy blogging semua.



p/s : sekarangni kat tempat krole berangin... so aktiviti BW terbantut sikit~

8 Komen:

luqman zakaria said...

first tuh frust sikit sbb ketinggalan tp last2 walaweh..malaysia boleh!heeh

S.K.A said...

mmg mndebarkan malam td, kena 1-0 tu cuak jugak la..terbaik skuad harimau malaya =) terus bgkit, mmg ke final dah jawabnya..

Fizi Zaidi said...

betul tu bro..mula2 ingat malaysia dh x ndapat menaum dh..syukur alhamdulliah dapat juga jaringkan 2 gol..:)

BUNDA a.k.a KN said...

Bunda tak tengok..

Norhasniza Khalid said...

mama tak dapat tengok.. ketiduran.. hihi

Shark Kay said...

dop sabar nk g stadium tgk Final nie..
hehehe..
game mlm td mmg best.
midfielder mmg menjadi mlm td.

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Memang best, especially time GOLLLL!!!...tapi sayang..sebab banyak peluang terlepas...

Hope geng Harimau do better next game...

x0x0 ^_^

Mieza Jhaa K said...

Tengok jgk sekejap sementara mata terlelap