Thursday, September 19, 2013

Running Man Malaysia

Terlebih dahulu krole nak mohon maaf kepada semua yang tersalah sangka dengan tajuk entri ini ya... bukannya krole nak cerita tentang running man kena buat di Malaysiakah apa. Kalau nak diikutkan... sebelum ini serius beb! krole memang tak berapa nak ambil port sangat tentang running man ni, tapi semenjak krole tertengok episod 135 running man pergh! terjebak beb!. Episod 135 ni... artis jemputan diaorang adalah Jackie Chan (geng krole) dan ahli superjunior (nama tak berapa nak ingat dan malas nak search) hahaha!.

Seronok tengok... penerbit running man ni memang seorang yang berimiginasi tinggi, sebab memang nampak kelainan berbanding program-program yang lain. Ahli running man pula memang kelakar tahap gaban... krole paling minat Kwang Soo dan Haha... tengok diaorang pun dah boleh buat gelak hahaha!. Selitan kisah percintaan diantara Kang Gary dan Ji Hyo pula menambahkan kegeraman kalau tengo huhu... Tapi... tulah... nak tanya korang semua, adakah running man versi Malaysia? bukan apa... kalau bab begini selalunya krole ketinggalan zaman... so nak tahu sangat. Happy blogging semua.



p/s : sibuk sedikit kala ini... alhamdulillah... syukur ke hadrat illahi~

13 Komen:

Addasyuhadadisini said...

selalu dngr tntg cerita ni..tapi x pernah tengok.. :))

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

anak saudara aiza minat sangat tengok running man ni.. aiza pun join sekali tengok.. hehe..

Aku Penghibur said...

acik pun tengok kadang-kadang sahaja... running malaysia ? tak kot setakat hari nie

el said...

siyes ok
el x nah tgk running man
mmg x minat tgk hahaha

S.K.A said...

takde kot versi Malaysia =) xpnh tgok lg..lgpn r.man ni episod dia sgtlh bnyk..Malaysia mgkin kena cri idea btol2 kreatif kalau nk ikot..r.man bestlh..rncangan bt orang gelak..ha3

Norhasniza Khalid said...

tak tahu pulak ada cerita running man, ketinggalan bas betol lah..

Sura Mohd said...

sura lagi la tak tau ape2..hahaha..

Umi Nazrah said...

memang ketagih kalau dah tengok. hanya ke-bizi-an yg bleh membataskan utk tak tengok. hahahahahahhaa

Fizi Zaidi said...

owh...kwang soo tu lembapp...kikiki..x sangka bro pun layan ye..tapi bak running man malaysia tu..cam tak logik je..x patut2 heheh

chicken_floss said...

alamak aihh sane sini runnung man..sy pernah tgk once..erk...

Yumida Huda said...

yumida pun peminat running man la krole
hehe

setiap episode runningman dirakam..
takut telepas
aah ji hyo n gary sweet kapel
girin tu kelakar
suka pd kegagahan jong kook

running man versi malaysia..erk...x tahu la...haha
kang nanti dibuat timbul kontroversi pulak..hehe
ala2 af tu
ramai yg x suka siaran tu ditayang semula

BUNDA a.k.a KN said...

pernah dengar,tapi tak pernah tengok pun..anak2 bunda tengok lah...padanlah tergelak2 sorang2... dengar cerita rancangan astro 'redah kasi pecah' lebih kurang siri ini lah..

Lurima Admin said...

Jom bercuti ke Korea Selatan tengok running man dengan lurima travel.

Love from Seoul

Lurima Travel