Saturday, September 14, 2013

Segmen Simple & Mudah

Segmen simple dan mudah ini dianjurkan oleh seorang sahabat krole yang famous amous begitu, nak tahu siapa? eh... dah ada kat gambar dibawah ni hahaha!. Ok! segmen ni dianjurkan oleh Blogger Yumida, beliau merupakan seorang peminat kucing dan warna merah jambu... "betulkah krole?" hahaha! krole main tembak je... sebab kat blog beliau header pun ada kucing lepas tu warna pink begitu... cuba tengok banner GA ni... kucing kan? betul tak? meow! meow!.


So kepada yang berminat... jom join cepat-cepat sebab tarikh tutup GA ni adalah pada 21 september 2013. Rugi beb! kalau terlepas peluang ni... hadiah dia mantap-mantap!... kalau tak percaya cuba klik sini. Macam mana? mantapkan? hah! kan krole dah kata tadi... so apa tunggu lain... joinlah segmen simple dan mudah ni. Happy blogging semua.



p/s : korang boleh juga klik banner tersebut untuk terus ke blog blogger Yumida~

12 Komen:

Nao Mei said...

nanti akak join...hihi....akhir sikit lah...last minit...biarlah cik akak jadi peserta terakhir..hahaha..:)

Nao Mei said...

klik-klik nuffnang :)

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Haa..balik cuti kang daku joint...
Selamat Bersegmen Krole....

x0x0 ^_^

Mieza Jhaa K said...

Harrkkk..mujur tak terlepas lagi

Norhasniza Khalid said...

selamat bersegmen krole

Noor Mala Shahar said...

singgah sini

isi tabung nescafe

http://www.noormalashahar.com

luqman zakaria said...

selamat bersegmen yer..aku dah lame x ikut segmen..

Fizi Zaidi said...

selamat bersegmen bro :)

Yumida Huda said...

aah..yumida peminat kucing
syoknye klo ade kucing kaler pink..hakhakhak

THANKS sudi join segmen Yumida :)
Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

siti zahara said...

zara pun nak join gak..tpi lmbat cikit ..ada masa nti joinla..=D

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yang sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-simple-mudah.html

Mama Darwiish said...

follow sini & jempot join http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/contest-teka-warna-baju-pengantin-by.html