Sunday, November 18, 2012

Wall Facebook Penuh Dengan Ucapan

Alhamdulillah akhirnya sampai juga kat rumah (home sweet home), sebenarnya krole baru kembali dari mengikuti kursus di Kota Kinabalu dan sepanjang krole di sana hm!!! memang tak berkesempatan nak berblog kerana kat tempat tinggal yang disediakan untuk krole tak ada kemudahan internet... argh!!! (puas hati aku dapat jerit camtu hihihi), sekembalinya krole tadi, terus je menghadap laptop kesayangan... dan perkara yang pertama krole buka ada blog? saja nak tengok komen-komen yang ada. Alhamdulillah ada respond juga entry krole sebelum ni. Lepas tu terdetik pula di hati krole nak cek facebook.

So krole pun buka laman sesawang tersebut dan tada~ wuah!!! serius beb!!! pertama kali senyum krole ni sampai ke telinga? hahaha!!! gembira sangat bila tengok wall facebook penuh dengan ucapan kawan-kawan yang "wish birthday" krole hari ini, terima kasih krole ucapkan kerana sudi "wish" ye. Sayang juga korang kat krole ye? (muntah). Jika ada sesiapa yang beri hadiah tu janganlah malu-malu ye, hihihi... adakah? (serius ni).  Oklah isteri dah panggil so happy blogging semua.




p/s : it's my birthday~

16 Komen:

Fendy said...

selamat hari lahir....

aiN NaJwa said...

Happy Birthday Encik Krole....^^ Semoga Panjang Umur dan Dimurahkan Rezeki Sentiasa..Amin..

tirahzairi said...

happy besday jgk...nak adiah....hihi

Wen said...

HAPPY BIRTHDAY!! hehe,... bru add ko hahaha

luqman zakaria said...

aku xde fb kau..so aku wish sini je la yer...selamat hari tue!

ASSOYFINGER67 said...

Assalam..selamat Hari Lahir sahabat...moga panjang umur,murah rezki dan seluruh keluargamu di beri kesihatan yang baik!

aiNa yaZiD said...

Happy Besday krole~!! (^^,) semoga pnjg umur, dimurah kan rezeki & bahagia dunia akhirat.amin.!

Mummy Adriana said...

Happy Belated Birthday :)

Crack said...

Happy birthday bro Krole. ^_^ Yang ke berapa ni? Terima kasih sudi melawat blog saya tuhhh ^_^

Hazmin Hamudin said...

Selamat hari lahir bro.

.: iEyLa :. said...

weee...suke la tuh..hik..
happy birthday awak..

krole said...

fendi : thanks bro~

ain : hihihi thanks wak..amin~

tirah : hahah wak la bg adiah kat krole~

krole said...

wen : huhu thanks wen..owh nnt aku aprove ya~

luqman : huhu thanks bro~

Assoy : thanks brader assoy...amin~

krole said...

aina : huhu thanks wak..amin~

mummy : wuah!!! thanks yew~

crack : huhu thank jua crack...yg ke-26 huhu tua da~

krole said...

hazmin : thanks bro~

iEyla : huhu mmg suke sgt2 wak..thank yew~

caliph shuriken said...

x sangka plak besday kita dekat2 kn, hikk.. sy pun dapat penuh kt wall, nanti2 x bz bru nk publish jadi entry ^^