Friday, November 9, 2012

Pertandingan Dart Kampung

Bila bercerita tentang dart pergh!!! komfirm peminat-peminat sukan indoor ni terbayangkan nama-nama besar di dalam arena ini seperti Tony O'shea, Stephen Bunting dan Krole ahaks (gurau jew), malam ini kat kampung isteri krole iaitu membakut ada anjuran pertandingan dart kampung!!! (jerit kuat-kuat), hahaha!!! best juga tengok pertandingan-pertandingan macam ni, ya lah selalunya yang dapat tengok ni pertandingan bola, futsal, badminton, anyam ketupat, gasing... jarang sekali o0o0!!! rasanya nak tengok pertandingan dart diadakan di kampung-kampung. Memang menarik dan dalam masa yang sama lawak juga melihat karenah para peserta yang mengikut pertandingan ni.

Bukan apa, rata-ratanya para peserta yang mengikuti anjuran ini langsung tidak tahu akan peraturan dan cara pengiraan markah permainan ini, hahaha!!! bila krole dah kata begitu komfirm korang semua boleh bayangkan situasi yang berlaku tadi kan? pergh!!! kucar-kacir jadinya. Tapi yang penting anjuran begini krole tengok boleh mengeratkan tali silaturahim para penduduk setempat pergh!!! mau taknya sekali yang datang ramai o0o0!!! siap ada team sorak lagi yeah!!! hahahaha!!! tapi yang sedihnya krole tak sempat nak ambil gambar pemenang malam ni sebab terpaksa balik ke Beaufort kerana ada urusan sikit. So esok baru krole tahu siapa yang bergelar juara hahaha!!!. Oklah happy blogging semua.





p/s : jom main dart~

8 Komen:

khairul said...

dh lama x main dart ni

Md Syukran said...

adoi Ranz tak retih nak main permainan ni hahaha !!!!

Zura said...

DULU KAT KG ADE JGAK ORG MAIN DART NIE...TP SKRG DH XDE DAH..ORG SUKE MAIN GAME KAT COMPUTER JE..HEHE

Scarlett O'Hara said...

Fobia dgn dart sbb kena baling dgn budak nakal.nasib baik tak kena bijik mata.

Wanzi said...

Suspen tu sape yg menang..!!!

p/s: Baru nak citer pasal main dark ni, krole dah siap buat post dah.. :)

caliph shuriken said...

dh lama x main dart, huh...

tirahzairi said...

ewahhh seronoknya...

krole said...

All : huhuhu seronok o0o0 prtandingan camni~